| Subcribe via RSS .

O cacao de zi nationala

1 December 2009 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Critica in eter, Oh, Romania...

Cu iz politic evident. Pe dracii nostri politicieni, ca si pe televiziunile noastre de kkt, ii doare nici macar in fund de o zi nationala.

Astfel pe unele televiuziuni avem “bagarea lui Basescu in kkt” si “traiasca bravii nostri comunisti din tufa de trandafiri”, pe altele avem “bagarea in kkt a lui Geoana” si “prea marirea lui Basescu”. NU ne intereseaza interviuri cu avortoni (Boc) si nici cu vanzatori de copii (Johannis), NU ne intereseaza ce au de zis marinarii (Basescu) si nici comunistii subordonati (Geoana), NU ne intereseaza promisiunile voastre mincinoase, nu mai credem in ele! Lasati-ne!

Nu e destul de cata campanie murdara avem parte, din care noi nu avem nimic de castigat?

Pana si ziua nationala trebuie sa aiba iz de campanie? Si macar daca ar fi una mai breaza, dar acum e la moda anticampania in loc de campania proprie. In tot Bucurestiul gasesti ziare anti Geoana unde arata lucruri pe care le stim despre comunistii astia, vedem ziare anti marinaru’ cu flote si alte cele, citim pe net cum boratura de Vanghele plateste cu voia lui Geoana de la care aveam mai multe pretentii, tigani sa transforme ziua nationala intr-o cacao si mai mare.

Prin urmare eu fac ziua nationala cu Google!

google romania

La multi ani totusi celor care sunt cu adevarat romani!

Comments

comments

2 Responses to “O cacao de zi nationala”

  1. Andy comenta:

    Oh, ai uitat ca a fost si inaugurarea super autostrazii de 42 km pe care nu poate circula nimeni…


  2. ionut_d comenta:
    1

    Right…


Lasa un comentariu