| Subcribe via RSS .

Tovarasul Neuron Solitar din Brigada de Politie Rutiera

6 June 2007 | Scris de: ionut_d | 5 comentarii. Scrie si tu
Postat in Critica in eter, Oh, Romania...

Da, este un post adresat tie, tovarase Neuron Solitar, tie ala de mi-ai “saltat” permisul acum vreo 2 saptamani si acum te comentez si te fac de cacao pe internet, adica pe televizorasul ala cu o placa cu “botoane” multe in fata si cu niste fire multe legate la el.

Pentru tine, abuzul in serviciu si coruptia inseamna ceva? Si ca sa stie si eventualii cititori cat de bun nume ti-am dat sa le explicam putin. Conform vechiului si noului cod rutier(imi pare rau ca nu am mai cautat si link) atunci in cand intr-o intersectie se afla un tovaras militian care da din maini sau potcoave dupa caz(mai sunt si politisti corecti), chiar nu mai conteaza ce culoare are semaforul sau sub ce indicator ai trecut. Ei bine, tovarasul nostru, face semn sa trec apoi ma opreste sa imi spuna ca am trecut pe rosu. La intrebarea simpla: “Dom’le, mi-ai facut semn sa trec, da?!” a inceput sa o intoarca ca la Ploiesti. Spre fericirea si norocul meu a facut faza asta inca unei masini, si guess what? Am facut plangere cu martori si toate cele. Acum, trecand peste toate, o luna pe tusa nu m-ar omori nici pe mine si nici pe fratele intru suferinta din cealalta masina, dar acest Neuron Solitar nu trebuie sa scape atat de usor! Dupa ce imi voi lua inapoi permisul, si il voi lua, voi apela la acel numar “verde” unde pot reclama coruptia si abuzul in functie.

Sa va mai spun ca avea atitudinea de militian superior din vremurile apuse, cea de regele intersectiei? Sa va mai spun ca am aflat cum se numeste din procesul verbal abia? Nu are sens…

A, era sa uit acuzatia de coruptie. Dupa ce ca i-a luat 20 de minute sa scrie “A condus auto numarul ** pe Bd. **” si doar atat, a venit cu acest proces verbal incomplet sa imi spuna ca el e “baiat bun” si ca nu vrea sa ne lase fara permis, dar din pacate pentru noi si el am fost cam “nesimtiti” si nu am vrut sa ii dam spaga. Si stiti ce? Puteam sa facem si asta, dar nu am vrut!!! Daca noi le dam apa la moara, daca noi nu incercam sa schimbam asta, cum mai avem pretentia la o Romanie “altfel”?!

Pana una, alta…proces in derulare, circul cu “dovada”, va tin la curent…

Comments

comments

5 Responses to “Tovarasul Neuron Solitar din Brigada de Politie Rutiera”

 1. Gigikentucky comenta:

  Eu zic sa suni la nr ala cu verde tel sau ce e chiar in timpul procesului pentru recuperarea permisului tau
  bafta


 2. ionut_d comenta:
  1

  Nu e relevant pentru recuperarea permisului, mi-a zis un avocat, dar dupa ce il iau daca mai zic ca am si castigat procesul, deja intra in atentia lor tovarasul.


 3. I&C comenta:
  2

  Draga Ionut, de la Suceava intelegem si empatizam cu ceea ce simti. 🙂 nu pune la suflet pt ca nu de un singur om e nevoie ca sa dispara asemenea oameni … cu toate ca e important ca cineva, candva sa ia atitudine. Sa nu uitam ca puterea exemplului este inca un principiu destul de puternic intr/o societate. Bravo!


 4. Nimic de zis: mult de comentat! » Despre birocratie comenta:
  3

  […] post trecut povesteam de politia rutiera. Astazi am fost sa imi prelungesc “dovada” cu trei zile […]


 5. Nimic de zis: mult de comentat! » Am invins Politia Rutiera! comenta:
  4

  […] cum v-am povestit intr-un post anterior am fost lasat de catre un tovaras neuron solitar fara permisul de conducere, pe nedrept, si am […]


Lasa un comentariu