| Subcribe via RSS .

La zid: Administratia locala

28 September 2007 | Scris de: ionut_d | 5 comentarii. Scrie si tu
Postat in Oh, Romania..., Pe internet


Ca de fiecare data, am ajuns sa vad ce mai bloguieste lumea, evident, din blog in blog. Ajung pentru inceput pe blogul lui Ionut Oprea de unde aflu de propunerea lui de a imbunatati ca “oameni simpli dar activi”, administatia locala. Personal, cred ca este mult zgomot pentru nimic, si ca in calitate de oameni simpli si degeaba activi, nu vom putea face niciodata nimic, dar a fost interesant sa Citeste mai departe »

Un alt “comentez”

27 September 2007 | Scris de: ionut_d | 6 comentarii. Scrie si tu
Postat in Oameni, Pe internet


In trecutul apropiat, vaslind prin veveve, am avut curiozitatea de a cauta cu google comentez si am avut surpriza, placuta, de a gasit inca un blog care comenteaza, si care, se pare ca o face cu mult mai bine, si mai des, decat mine. Personal cred ca nu scrie bine, ci foarte bine, si sunt sigur ca va face cariera in jurnalistica. Felul ei(e o ea 🙂 ) de a scrie ma duce cu gandul la articolele lui Turcescu din Dilema Veche si la un post mai vechi in care vorbeam despre valori umane.

Sa ii uram “bun venit” in blogosfera(ca tot e la moda termenul) si “la mai mare”

Superman e roman!

21 September 2007 | Scris de: ionut_d | 8 comentarii. Scrie si tu
Postat in Divertisment


Primesc un mail din acelea din categoria “sa radem ca tot e vineri” cu un link, din care aflu ca intr-un sat din Mehedinti, Superman facea “faleza” pe deasupra caselor si surelor concetatenilor nostri, si el ca omu’… Tovarasul sef de post din satul respectiv spune gazetarilor ca a vorbit el cu persoane in varsta si de incredere dom’le! Parol, mon cher! Sa ramana magarul lui fara paie la iarna de minte, sau ma rog, Dacia Golan din dotare, fara carbuni. Un alt consatean, cu un spirit de observatiune peste limitele normale, observeaza ca Zupermen asta, nu scoate fum si nici zgomot.

Acuma, ce sa zice si eu…se ezista 2 esplicatiuni: ori au consumat persoanele noastre “de incredere” substante halucinogene, ori avem de a face cu o conspiratie ce are ca rezultat promovarea satucului nostru.

Comedie mare, nene Iancule!

Prostie, fotbal si bani

19 September 2007 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Aberatii, Oameni


Pentru ca in seara asta este mare meci mare(nu ca as fi tare interesat de fotbal in general) si pentru ca ultimul post a fost legat tot de fotbal, sa continuam subiectul.

Dimineata cand am trecut in revista ce mai e prin ziare, am dat peste un articol de-a rasu’-plansu’ despre noul antrenor al Stelei, in speta, nea Jiji.

Luand putin la bani marunti situatia acestei Citeste mai departe »

Suporter, Huligan sau Ultras?

18 September 2007 | Scris de: ionut_d | 5 comentarii. Scrie si tu
Postat in Critica in eter


Zilele trecute la o intalnire cu niste amici, evident si inevitabil discutia a luat-o pe fagasul fotbalului. Marturisesc faptul ca nu prea sunt microbist si ca nu stiu jucatorii echipei cu care simpatizez, dar imi place sa discut despre fotbal.

Referitor la acest subiect, am avut mereu o mare dilema legata de Citeste mai departe »

“Hai pa!”

14 September 2007 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Oameni


“…viata poate fi privita ca o suma a deciziilor. Iar uneori, aceste decizii determina momente cand, pentru a putea merge mai departe, este nevoie de o despartire.”

…o plamadire de cuvinte bine alese si adunate asa cum ne-a obisnuit Sorin, dar care acum vestesc o despartire din pacate. Un drum al despartirii pe care merg si Claudiu si Bogdan. Colegi, si sper eu prieteni in acelasi timp, cu care am impartit acelasi hol, acealasi drum pentru o buna perioada de timp. Citeste mai departe »

Mandru de a fi ROMAN

13 September 2007 | Scris de: ionut_d | 1 comentariu. Scrie si tu
Postat in Fara categorie


Circula pe internet, in toate variantele in care poate circula(mail, messenger, etc) niste clipuri despre Romania, cea pe care invariabil, uneori o ponegrim si ne gandim cat de bine ar fi sa o stergem “in afara”, unde cu siguranta umbla cainii cu covrigi in coada. Este adevarat ca din punct de vedere al acestei eterne tranzitii sub al carei dictatura ne aflam dupa ce am scapat de o alta dictatura.

Cel mai reusit, in opinia-mi, este cel de mai jos, si nu mai am altceva de comentat, ci doar vreau sa afirm ca, totusi, avem o tarisoara exceptionala pe care nu o meritam.

Later edit: cu toate ca e reclama la bere 🙂

http://youtube.com/watch?v=YEdPoPkUsYc
Am invins Politia Rutiera!

12 September 2007 | Scris de: ionut_d | 13 comentarii. Scrie si tu
Postat in De facut, Oh, Romania...


Dupa cum v-am povestit intr-un post anterior am fost lasat de catre un tovaras neuron solitar fara permisul de conducere, pe nedrept, si am atacat in instanta procesul verbal cerand anularea lui, exonerarea de la plata a amenzii si restituirea permisului. Saptamana trecuta a avut procesul si dupa cum ma si asteptam, am castigat! Mi-ar fi placut mult sa vina si tovarasul agent la proces sa il vad jurand cu manuta pe Biblie si apoi sa vad daca ar fi avut nesimtirea si curajul sa minta, lucru care nu s-a intamplat din nefericire pentru mine si fericire pentru el, pentru ca eram destul de pornit impotriva lui ca individ in primul rand.

Nu stiu cat este de avarat faptul ca i se retin 15% din salariu pentru 2 luni tovarasului agent, dar daca este un zvon adevarat, asa ii trebuie!

Oh, Romania…