| Subcribe via RSS .

Prostie, fotbal si bani

19 September 2007 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Aberatii, Oameni

Pentru ca in seara asta este mare meci mare(nu ca as fi tare interesat de fotbal in general) si pentru ca ultimul post a fost legat tot de fotbal, sa continuam subiectul.

Dimineata cand am trecut in revista ce mai e prin ziare, am dat peste un articol de-a rasu’-plansu’ despre noul antrenor al Stelei, in speta, nea Jiji.

Luand putin la bani marunti situatia acesteiechipe cu o istorie recenta demna de o telenovela de succes, il vedem pe Hagi ca antrenor. Tot respectul datorat maestrului, dar cred ca daca ar vrea sa faca ceva pentru vreo echipa, mai bine s-ar reapuca sa joace. Mastre, you suck in postura de antrenor! si spun asta bazandu-ma doar pe stirile sportive inca de pe vremea cand se chinuia sa arbitreze si alte echipe(Nu, nu prea ma uit la meciuri, ma plictisesc 🙂 ). Revenind insa la acel articol, aflam ca finantatorul “mioritic” ii va impune antrenorului unsprezecele cu care vor juca in seara aceasta. Aici apare intrebarea: “La ce ii mai trebuie un antrenor daca el impune echipa?!?!”

Bun articolului, insa nu sunt de acord cu afirmatia conform careia bogatia latifundiarului il indeparteaza de bun-simt si decenta. Nu are cum sa il indeparteze de ceva ce nu a avut niciodata. De asemenea, am aflat de noile achizitii ale echipei, si anume “varul Virgil” si “bodyguardul Zmarandescu”. Ilar, dar nu imposibil la Jiji, personal nu as fi tare mirat sa aflu ca i-a bagat in teren :)).

Concluzia este ca orice prost care are bani face fotbal, iar Jiji ne arata inca o data cat de insistenta poate fi prostia. Daca ar durea…

Comments

comments

2 Responses to “Prostie, fotbal si bani”

  1. Lulu. comenta:

    el e latăfundiar 😀


  2. Florin Lovin comenta:
    1

    Unii se cred mari intelectuali, dar nu prea au oglinzi prin casa sa se vada.


Lasa un comentariu