| Subcribe via RSS .

Codul rutier – “Regula manelarului”

12 December 2007 | Scris de: ionut_d | 11 comentarii. Scrie si tu
Postat in In trafic, Oameni, Oh, Romania...

Dupa cum bine stiti, de ziua nationala a Romaniei de anul trecut, a intrat in vigoare un nou cod rutier cu articole care de care mai colorate. Spun colorate pentru ca ieri am avut o intalnire cu niste creaturi colorate (a se citi tigani, si da, am inceput sa fiu rasist), care au inventat manchatz’as, “regula manelarului”. Sa detaliem.

Ieri am mi-am luat zi libera pentru a rezolva problemute de sanatate, si ma indreptam catre doctorul meu de familie. Eram pe banda a doua si aveam cam 50-60km/h. Banda I se inchidea la un moment dat, iar pe ea era o dacie supernova cu numarul B 25 FFP, din aia cu jdemii de cruciulite in parpriz si un tuning hinterior de haoleu moare dujmanii lu aia. Ji bendru ga nu mai havea ciocardelu’ banda, iar hoglinda din dotare e ca sa isi faca freza cu gel pe ritmuri de muzica “buna” ofcourse, ultimele hituri din piata Obor sau luate de la Jiji de la 2 care are computator cu hinternet (va dati seama ca vorbesc de manelarii infecti), a tras manelarul de volan sa intre pe a doua…cand era aproape paralel cu mine. Am tras de volan stanga calcand cu toata increderea si frana si intrand pe contrasens in fata altei masini. Thnx God, nu s-a intamplat nimic. M-am nervozat cu nervii, am intrat pe banda inapoi, mi-am blocat mana pe claxon si pe faza lunga in spatele tiganilor, iar la primul semafor am tras in dreptul lor aratandu-le ca bostanul de pe umeri il au de pomana, sa nu le ploua in gat, urmandu-mi apoi drumul. La urmatorul semafor, se dau jos din masina 2 tiganci (imputite – cred ca Base a avut probleme in trafic cu de-al de astia), vin in dreptul masinii si imi cer sa dau geamul jos, lucru pe care nu l-am facut. Au inceput locuitoarele centurii sa se dea in spectacol la geamul meu. Le-am aratat semnul unei benzi si ca ele au intrat pe banda mea ca tampitele, iar replica a fost “si ce daca bah”.

Asadar, mult stimata politie rutiera, asteptam sa vedem introdus in codul rutier si aceasta regula, a “manelarului” si in acelasi timp sa aveti grija cui dati permise de conducere, iar ca propunere, manelarii sa nu aiba prin lege dreptul la condus un autovehicol. Autovehicol zic? Nici tricicleta!!!

Iar daca nu ati retinut, repet inca o data: Dacia Supernova cu numarul B 25 FFP ce apartine unor manelari si in care se gaseau ieri si niste “producatoare”.

Haoleu manchatz’as volanu’ lu’ matale!

Oh Romania…

Comments

comments

11 Responses to “Codul rutier – “Regula manelarului””

 1. Katrina comenta:

  Adica fetili alea zuper sexoase cu suvite blonde si cu mult haur pa ele erea centuriste? Haidi ba ca nu ti cred. Sa moara fanii mei.


 2. Ravl comenta:
  1

  io ii luam direct la injuraturi si nu mai scapau de mine.. stateam nuam in spatele lor.. 😀


 3. MariuZel comenta:
  2

  Sfori avem, copaci avem, ciori avem prea multe


 4. Katrina comenta:
  3

  Sa nu generalizam si sa nu fim extremisti. Sunt si rromi buni. Poti fi si roman, insa daca esti crescut cine stie cum si unde (ferentari de exemplu – sunt 100 % convinsa ca aia de acolo veneau) o sa ai aceleasi apucaturi. Tine de educatie, nu neaparat de etnie.


 5. ionut_d comenta:
  4

  Si tu ai dreptate, dar trebuie sa recunosti ca acestia sunt f.f.f.f.f. rari.


 6. Andrei Rinea comenta:
  5

  Daca tot erau “producatoare” pirandele, nu le-ai rugat sa treaca nitel la produs?! :-\”


 7. ionut_d comenta:
  6

  No, thank you 🙂 Sunt om linistit la casa mea.


 8. ionut_d comenta:
  7

  Daca nu v-am zis de ajuns, era vb de o Dacie Supernova albastra cu numarul B 25 FFp


 9. VRS comenta:
  8

  Haoleu manca’tz’as…cauta de’i fa un upgrade lu’ Marcel poate’ti tzipa si cand detecteaza dintr’astia mai “cu cultura” de ti’au umplut tie frigiderul si’ai ce manca de sarbatori! :d


 10. Nimic de zis: mult de comentat! » Blog Archive » Prioritate de smecher comenta:
  9

  […] Later edit: sa nu uitam si de alte specimene din trecut […]


 11. Nimic de zis: mult de comentat! » Blog Archive » Gata cu fericirea in trafic comenta:
  10

  […] Pe de alta parte, sambata fiind, am avut un mic incident cu o babaciune, de fapt Ana a avut si intamplarea o gasiti aici. Din aceeasi categorie a regulilor diversilor soferi am mai vorbit aici. […]


Lasa un comentariu