| Subcribe via RSS .

Gazduire.ro reloaded

13 February 2008 | Scris de: ionut_d | 6 comentarii. Scrie si tu
Postat in IT, Internet, Gadgets

Gazduire.roCam acum o luna anuntam niste schimbari si promiteam altele. Asadar, conturile de gaduire virtuala arata cam asa, iar cele de reseller cam asa.

Pe scurt, am “lucrat” putin la spatiul aferent conturilor.

PS: Si nu, nu ma pune compania sa pun posturi 🙂

Comments

comments

6 Responses to “Gazduire.ro reloaded”

 1. Andrei Rinea comenta:

  Daca nu bagati si voi macar un server de Windows tot nu ma intereseaza [-(

  http://www.hostx.ro/ si http://www.livehosting.ro/ au gazduire si Linux si Windows.


 2. ionut_d comenta:
  1

  Andrei, este usor de zis si greu de facut asta. Sa iti spun de ce. First of all cei de care zici tu au, mai mult ca sigur, hostingul asta in State, Germania, etc. Ca sa faci hosting Windows iti trebuie licenta care costa ceva, CPanel si ce mai e pe acolo lasa de dorit la compatibilitate, iar Windows-ul in sine…este vingoz si am zis tot. Am linux pe calculatorul meu de aproape 1 an si merge fara probleme sau erori, pe cand windows-ul pe care il foloseam inainte crapa cand imi era lumea mai draga, si trebuia resinstalat la cateva luni. Sa nu mai punem la socoteala usurinta de a fi virusat un sistem windows.


 3. Andrei Rinea comenta:
  2

  Nu am zis sa bagi Windows Home Edition ci Server ala nu crapa sau se viruseaza ever. La netBridge server-ul Windows de productie n-a fost restartat anul acesta (si anul trecut datorita update-urile de securitate via Windows Update).

  CPanel exista pentru asta se numeste DotNetPanel. In afara de costul licentei si lipsa cererii ( 😛 ) nu vad alte probleme.


 4. ionut_d comenta:
  3

  Andrei, hostingul este cu totul alta mancare de peste. Exista clienti si clienti. Linuxul, mult mai stabil, abia face fata in unele situatii in care clientii pun tot soiul de scripturi sau aplicatii. Nici nu vreau sa imi inchipui cata durere de cap as avea. Te invit daca vrei o zi sa monitorizam un server de linux, sa vezi cat si cum munceste si apoi sa vedem daca vei mai avea aceeasi parere. Nu spun ca este imposibil, am avut tentative de a deschide si acest serviciu, dar costurile si timpul de intretinere sunt cu mult prea mari, iar probleme ce pot aparea de asemenea.


 5. Andrei Pop comenta:
  4

  http://www.adrianalexandrescu.ro/2008/03/13/gazduirero-sau-cum-sa-fii-nemernic-cu-clientii/

  Auzi Ionut_d, daca programul tau este pana la ora 18:00, de ce nu rezolvi problemele inainte sa pleci acasa?

  Gazduire.ro Sucks!! Big Time !! 6. Nimic de zis: mult de comentat! » Blog Archive » Campania “URASC NESIMTIREA” comenta:
  5

  […] Andrei Pop: http://www.adrianalexandrescu. ro/2008/03/13/gazduirero-sau-c um-sa-fii-nemernic-cu-clientii / Auzi… […]


Lasa un comentariu