| Subcribe via RSS .

Vine “Sfarsitul”

17 February 2008 | Scris de: ionut_d | 5 comentarii. Scrie si tu
Postat in Critica in eter

Semne ca Sfarsitul Biblic, Apocalipsa, e aproape avem in fiecare zi. Este suficient sa deschizi televizorul si te ingrozesti. Avem de toate: inundatii, cutremure, crime si violuri la nesfarsit, fapte de incest (chiar in Romania, zilele trecute am vazut la tv frati casatoriti cu tot cu progenitura), pedofili fara numar, poponari si lesbiene cu gramada, boli si virusuri pe alese si multe, multe altele.

Din aceste multe altele, pun aici o ultima descoperire, strigatoare la cer: Inseminarea ovulului feminin cu un soi de celula barbateasca extrasa tot de la femeie, descoperire facuta de nu stiu ce cercetatori si menita sa faca cuplurile de lesbiene sa aiba copii. Mai clar, le ofera cumva, posibilitatea de a fi hermafrodite… Strigator la cer! Si nu spun numai eu asta, sau Biserica, ci si ceilalti cercetatori. Este o dereglare a ciclului lumii. Si ne mai miram de ce ne pedepseste Dumnezeu. Uite de aia!

Comments

comments

5 Responses to “Vine “Sfarsitul””

 1. emn comenta:

  si astea nu sunt decat “the tip of the iceberg”


 2. MariuZ comenta:
  1

  nu mai e mult: daca nu ne distruge “Ä‚l de sus”, ne descurcam si singuri, ca d`aia suntem “civilizati”.


 3. ionut_d comenta:
  2

  mare adevar ai zis…si se pare ca ne descurcam de minune


 4. thestick comenta:
  3

  dumnezeu nu ne pedepseste. preferi tu sa dai vina pe el pentru toate neajunsurile pe care le suferi.


 5. ionut_d comenta:
  4

  Ba ne pedepseste. Fiecare fapta a noastra isi are rasplata cuvenita, iar Dumnezeu are grija sa o primim, mai devreme sau mai tarziu. Nu vreau sa par fanatic religios acum, dar stii cum se zice: “toate de la Dumnezeu sunt”


Lasa un comentariu