| Subcribe via RSS .

Amenda pentru SPAM in RO

11 March 2008 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Oh, Romania..., Pe internetSPAM-ul, chinul nostru de fiecare zi… Ei bine, sub categoria Se intampla in Romania, o companie romaneasca, al carei nume il aflati in articolul de aici, si al carei spam inca ajunge la mine in 2-3 exemplare, dupa ce anul trecut in repetate randuri am cerut dezabonarea, si la care nu m-am abonat singur in nici un caz, a fost amendata de ANRCTI, parerea mea, cu prea putini bani raportat la spamul pe care il fac. Un lucru de care sunt aproape sigur, este faptul ca vor contesta amenda.

Ce pot spune? Este un lucru de bun simt sa nu abonezi pe cineva care nu doreste acest lucru, in acelasi timp incalcand si legea, cu atat mai mult cu cat compania amendata este de avocatura si care ar trebui sa stie mai bine acest lucru.

Ca final de post, si pentru cazul in care ajung pe blogul meu, acestea sunt opiniile mele si nu ale companiei la care lucrez, opinii la care am dreptul prin constitutie si prin care nu am calomniat in nici un fel compania la care se face referire.

Comments

comments

2 Responses to “Amenda pentru SPAM in RO”

  1. KobrAs comenta:

    Nici pana astazi nu am reusit sa dau unsubscribe la un “newsletter” de la Urban && Asociatii, la care desigur, nu m-am abonat. Primul exemplu conteaza foarte mult 🙂 ANRCTi keep it going


  2. Nimic de zis: mult de comentat! » Blog Archive » Penibilitati comenta:
    1

    […] Amenda pentru SPAM in RO […]


Lasa un comentariu