| Subcribe via RSS .

Penibilitati

12 March 2008 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Critica in eter, IT, Internet, Gadgets, Oameni


Niciodata nu am suportat-o pe Zana Suprizelor, mi s-a parut mereu foarte falsa si din cunostinte am aflat ca femeia plapanda careia ii pasa de soarta oamenilor ar fi de fapt “femeia dracu’ ” careia ii place sa isi umileasca oamenii din echipa si asupra carora sa isi manifeste dorintele de superioritate. Nici Banica Jr. nu imi place ca om, muzica lui imi place insa. Despre el, vorbeste lumea-n sat ca s-ar fi dus la mare la un hotel ieftin si ar fi cerut cazare gratuita in schimbul reclamei. Daca nici el nu are bani… Evident, sunt doar zvonuri 🙂 .

Ei bine, a avut loc botezul copilului lor, facut acasa. Dragi parinti, am avut o experienta religioasa destul de indelungata, si credeti-ma pe cuvant: botezul nu se face acasa nici daca sunt minus multe grade. Nu a murit nici un copil niciodata din cauza botezului care se face acasa doar in cazul in care Doamne fereste este bolnav/pe moarte. Parerea mea este ca cei doi isi tin progenitura ascunsa pentru a obtine un pret cat mai bun pentru o fotografie sau un interviu pe care il vor da, doar trebuie sa isi termine casa sau cine stie ce mai au de facut. Mie mi-a placut teoria Bahmutencei: ii chem pe toti, stau 1-2 ore si fac poze, apoi o lasa in pace. Dar nu, cei doi au nevoie de publicitate, nu conteaza de care, pozitiva, negativa, sa fie, sa nu carecumva sa ii uite lumea. Penibilitatea o constituie povestea lacrimogena a Zanei Suprizelor, care pozeaza intr-o victima a presei, pentru care a trebuit sa faca botezul acasa. Ne lesi?! Draga Zanuta, povestile de pe blogul tau, poate o sa le creada femeile care te pupa in fund in paginile multe de comentarii, femei care isi petrec timpul urmarind toate telenovelele si emisiunile penibile ca “Suprize Suprize”, “Iarta-ma”, “Tradati in dragoste”, “Nora pentru mama” si altele. Penibil…

Ieri va povesteam despre prima amenda pentru spam din RO. Ei bine, culmea culmilor, spamerii amendati cica dau in judecata ANRCTI pentru ca dau curs plangerilor lor ca primesc spam. Adica cum adica? Cum vine asta: hotul se plange ca a fost furat sau varianta apdatata, spamerii se plang ca primesc spam? Si nu se opreste aici culmea culmilor, au deschis pe forumul lor o sectiune unde poti depunde plangeri impotriva spamului pe care il primesti. Ar fi trebuit oare sa postez si eu ca primesc spam de la ei? Sa fie oare o pura coincidenta functionarea dezabonarii de pe site-ul lor cu primirea amenzii pentru ca ei fac spam?

Oh, Romania…

Comments

comments

2 Responses to “Penibilitati”

  1. MariuZ comenta:

    Totusi, mai sus in topul jenant al VIPurilor se afla “familia” Columbeanu. Andreea SubMarin totusi e faina ca femeie 😀 mere de`o tranta =)).
    Pax Ionut 😀


  2. ionut_d comenta:
    1

    Nici macar 🙂


Lasa un comentariu