| Subcribe via RSS .

Provocare primita

4 April 2008 | Scris de: ionut_d | 6 comentarii. Scrie si tu
Postat in Blogging, PersonalImi plac provocarile, dar nu cele de genul acesta, cum am primit de la Bamse care a primit de la o Simona pe care a si blagoslovito putin si care la randul ei o fi primit de la altcineva. Haideti mai fratilor, chestii mai elaborate nu ati gasit? 🙂 Dar, este vineri, asa ca o sa bat campii pe langa subiect.

Lucruri pe care altii nu le stiu despre mine? De ce as face asta? Ce ar trebui sa zic? Ca imi e frica de nu stiu ce, ca atunci eram mic faceam nu stiu ce, ca imi place nu stiu ce, etc? Aaa! Uite ce nu stiati: ca acum am o mana in ghips si nu, nu m-a batut Ana :X ! :). Prefer sa raman un NEcunoscut pentru altii, cum ziceam in postul de aici. Apropiatii mei, daca vor sa afle lucruri pe care nu le stiu, sa ma intrebe personal si le raspund ;). Un lucru pe care nu il stiati iarasi este ca ma chinui sa gasesc plugin-ul acela de foto care deschide pozele folosind java sau ajax sau flash sau cine stie. Stie careva cum se numeste?

A, sa nu uit: am sa fiu egoist si nu am sa dau mai departe, si acum, Bms zi-mi de “dulce” :))

Comments

comments

6 Responses to “Provocare primita”

  1. Bamse comenta:

    Esti LAUUUUUUU I hate YOUUUU !!!! glumesc, asta este daca nu iti plac, nici eu nu ma omor dupa chestiile astea dar vorba Simonei : cu provocarea asta poate mai scriu si eu in blog 😉 de asta am acceptat 🙂 bafta 🙂


  2. ionut_d comenta:
    1

    Si asta e drep, dar apropos de asta, eu zic asa, mai bine putin si bun decat toate balivernele, nu?


  3. Katrina comenta:
    2

    Hai ca scriu eu ceva ce nu stie nimeni: cand ma urc la volan, iau toate gropile :-<


  4. ionut_d comenta:
    3

    Minte, le mai rateaza 🙂
    Cand nu aveam mana in ghips ma certa cand le luam, de o saptamana conduce ea, iar de 2 zile cam ia gropi. Ai auzit dom’ Videanu?


  5. Katrina comenta:
    4

    Chiar ca e vina lu Videanu, dar si a ta.. pentru ca stai cu gura pe mine (ca o soacra).


  6. Bamse comenta:
    5

    Dap, cam nasol sa stea cineva cu gura pe tine cand conduci, zic asta pentru ca si eu am avut un CO-pilot stresant mult timp in persoana fratiorului meu Gabi =)) Stresanta fiinta cand este vorba de condus =)) :* I love you BRO =))


Lasa un comentariu