| Subcribe via RSS .

Marsul Anti-homosexualitate

23 May 2008 | Scris de: ionut_d | 55 comentarii. Scrie si tu
Postat in Critica in eter, Cu morala, Oh, Romania...

Anul trecut cam tot pe vremea asta, scriam un post pe care lumea a tot batut apa in piua fiind ba pro ba contra. Eu sunt in continuare CONTRA si consider in continuare ca este ceva mai mult decat imoral, o sodomie a celor ce au probleme grave cu capul. O miscare putin mai…stricta sa spunem, organizeaza maine 24 mai un mars impotriva sodomitilor care vor defila si ei nu stiu cand travestiti ca niste paiate fara minte ce se afla, pentru ca daca ar avea minte nu ar mai fi poponari sau cum zice presedintele, gaozari.

Prin urmare mai jos avem 2 afise anti poponari din care unul are un mesaj foarte foarte foarte bun: Romania are nevoie de copii nu de homosexuali. Dupa cum spunea si MariuZ undeva pe blogul asta, sa speram ca galeriile de fotbal cat si cei din Noua Dreapta isi vor face treaba (si) anul acesta si ii vor snopi in bataie pe poponari, astfel incat mintea sa le urce din fund unde se afla acum, in cap.

De ce oare trebuie ca noi romanii, sau ma rog niste romani sclerozati, sa ia ce e mai prost din afara?

Cam atat pentru ca imi vine deja sa vomit.

Anti poponari afis 1 Anti poponari afis 2

Comments

comments

55 Responses to “Marsul Anti-homosexualitate”

 1. asd comenta:

  TOANTE SUNT UNELE FEMEI CA UMBLA DUPA EI.
  TOTI BARBATII =GUNOI CU PUTOARE DE HOIT!
  DETEST ACESTE SPECII ADICA EI!
  :-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w
  eu nu sunt ca prostimea ,sunt o persoana nobila speciala,voi sunteti inferiori din toate punctele de vedere fata de mine ba barbatilor drogati si neinsemnati!


 2. andrea comenta:
  1

  eu nu am nimic cu nimeni fiecare isi traieste viata cum vrea …dar nu inteleg un lucru de ce doua fete nu sunt asa criticate ca doi baietii….daca imi poate raspunde cineva


 3. George comenta:
  2

  intrebarea mea are legatura cu aceeasi chestiune: cand te-ai uitat ultimadata la un film porno cu lesbiene? adica doua femei gay, ca sa fiu mai precis.


 4. Milke comenta:
  3

  Sunteti incredibili de egoisti. Voi vreti sa va fie doar voua bine,nu si comunitatii gay din Romania.Sunt toti oameni,fiecare cu preferintele lor sexuale.Eu spun ca fiecare are viata lui si trebuie sa si-o traiasca asa cum doreste.
  Da,sunt fata,si imi plac fetele.M-am nascut asa,si asa o sa mor. Multumesc:)


 5. Milke comenta:
  4

  P.S:nu va inteleg :d


Lasa un comentariu