| Subcribe via RSS .

Alegeri, alegeri…

16 June 2008 | Scris de: ionut_d | 1 comentariu. Scrie si tu
Postat in Politichie

Dupa cum bine stiti Oprescu a castigat alegerile pentru Bucuresti cu toate ca se vehicula o victorie a lui Blaga. Felicitari si sa il vedem la treaba, mai ales cu strazile lui suspendate si paralele cu cercul centurii :). Din aceeasi categorie sa ne amintim de fanteziile scrise de partid si povestite de Blaga cu rezolarea traficului si construirea a 3 noi pasaje in maxim 2 ani. Si marmota…

Din aceeasi categorie o chestie observata ieri din intamplare la tv: la toate sectiile de votare vazute in reportaje perdelutele de la cabine erau albastre, doar la cea la care a votat Tariceanu erau portocalii. Coincidenta?

La 5 a iesit probabil pentru ultimul sau mandat Marean Vanghele cu care am dat mana (m-am si spalat repede) ieri cand am fost cu Ana sa (nu il) voteze.

Tot azi citeam intr-un ziar despre un castigator de alegeri…mort. Favoritul la primarie in turul 2 nu a mai apucat sa se bucure de victorie murind ieri dimineata. Intrebarea este: cine si de ce l-a mai votat?!

Mare e gradina Ta Doamne, dar multi au mai sarit gardul cu poarta larg deschisa.

Comments

comments

One Response to “Alegeri, alegeri…”

  1. curedeslabire comenta:

    Bine ai facut ca te-ai spalat dupa ce ai dat mana cu distinsul domnu.Atata iti mai lipseste sa te infectezi cu “vangheliana”


Lasa un comentariu