| Subcribe via RSS .

Mai batran…

25 August 2008 | Scris de: ionut_d | 7 comentarii. Scrie si tu
Postat in Personal


…si sper eu mai intelept fata de acum un an.

Comentez SRL? :)

21 August 2008 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Oh, Romania..., Sa "ne radem"


Românii aleg uneori nume nefericite pentru firmele pe care le inregistreaza la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), „cartea de vizita” indemnând alti intreprinzatori mai degraba sa le evite sau sa nu le ia in serios. Potrivit bazei de date a ONRC, printre firmele inregistrate figureaza Prost Consulting SRL, Misto SRL, Smen SRL Sibiu sau Sopârla SRL Timisoara.

Cei cu apetit de risc se pot orienta spre parteneriate cu Fraud Management SRL, Teapa SRL sau Faliment Impex SRL, iar cei care pun accent mai mult pe potential si rezultate financiare si mai putin pe marketing pot incerca sa faca afaceri cu Frumos elegant practic SRL, Bengoss comimpex SRL, Alba ca Zapada SCS, Metallica management SRL, Buha consult SRL, Viteza show SRL, Doamne ajuta-ne prod com SRL, Morcov expres SRL, Fiul lui Hercules SRL, Fiul Citeste mai departe »
Prostia trebuie sa doara – partea III

18 August 2008 | Scris de: ionut_d | 1 comentariu. Scrie si tu
Postat in Critica in eter, Cu morala, Oh, Romania...


Am ajuns pe pagina unei publicatii regionale online si am dat peste acest articol care, cred eu, este foarte bine scris.

Pe scurt sunt prezentate extremele zilei de Sf. Maria (Adormirea Maicii Domnului), cei ce au sarbatorit rugandu-se la icoane facatoare de minuni de la Manastirea Nicula si pustanii ce se calcau pe picioare sa faca poze unei parasute despuiate intr-un club din Cluj. Buna de asemenea remarca autorului articolului in careÂ? emitea posibilitatea ca mamele unor tampiti de 18 ani ce baga telefonul in…… unei alte tampite intr-un club, sa se roage pentru plozii probabil regretati, prin manastiri, iar acestia sa faca ce tocmai am zis.

Nu sunt absurd, nu zic acum ca asta ar fi trebuit sa faca toti, sa mearga in manastire si sa stea acolo, cu toate ca ar fi ceva mai mult decat ok. Dar totusi, Dumnezeu se gandeste la cei ce se gandesc la El, pe cand aceste pramatii depravate, nu vad decat cluburi si parasute. Bun mod de a “sarbatori”

Si ca sa inchei, uite ce zic niste neterminati reporterului:

“eu zic ca e o idee geniala, deschide mintea lumii spre sexualitate, ca multi sunt blocati. party-uri de genul asta se fac in sute de cluburi din spania, olanda, franta, etc. doar ca la un public mai educat decat cocalarii astia cu telefoanele”

“si ce daca a fost de “sfanta marie” ? nu toti sarbatoresc sau venereaza persoana aceea mitologica”

Cred ca totusi numai mamele lor stiu cat s-au rugat “persoanei aceleia mitologice” ca ei, pramatiile, sa fie sanatosi in momentul in care ii bagau acelei tampite telefonul undeva ca sa ii faca poza. Totusi, Dumnezeu nu bate cu batul cum se zice, si nu ramane niciodata dator, nelasand nimic niciodata neplatit. Sper ca atunci cand le va plati, ei sa nu se mai intrebe “de ce”.

Later Edit:
Si dupa cum ziceam ca nimic nu ramane neplatit, cititi aici.

Prostia trebuie sa doara – partea II

13 August 2008 | Scris de: ionut_d | 8 comentarii. Scrie si tu
Postat in Cu morala, Oh, Romania..., Sa "ne radem"


Cand ajungem tarziu acasa si suntem obositi si terminati si daramati si stim ca nu avem de mancare, apelam la solotii “de-a gata” cum ar fi un fast food sau ceva de genul asta, cum am facut si aseara.

Asadar mergem noi intr-un fastfood, Ana se duce la o masa, eu ma asez la rand. Dupa un timp intra un cuplu, tigani manelari si o sa va dati seama si de ce dupa ce va voi descrie “echipamentul” din dotare, care pe noi ne-a facut sa radem de ne uitam pe pereti, si nici nu stiu in ce categorie sa ii pun, a penibilului, grotescului, prostiei “fara numar”?

EL
Nici nu stiu de unde sa incep. Sa zicem de sus in jos. Imaginati-va un tigan manelar de Bucuresti mai durduliu si plin de…el (ca sa nu zic altceva). In cap avea o Citeste mai departe »

Concediu I – Muzeul Etnografic, Targul Mestesugarilor

12 August 2008 | Scris de: ionut_d | 7 comentarii. Scrie si tu
Postat in De facut, De vizitat, Dor-de-duca, Personal, Romania


Dupa cum probabil v-ati dat seama, am lipsit o buna bucata de timp, aproape 2 saptamani, timp in care am fost plecati intr-un mic concediu. Sa le luam pe rand si nu prea detaliat.

Dupa ce am reusit cu greu sa obtinem numerele la masina,Â? nepreferiale din pacate, am plecat spre SV, unde aveam sa petrecem 2 zile vizitand imprejurimile si apoi sa mergem la tara la ai mei. Ce sa vizitam in zona? Mai intai de toate, pentru ca ne-am nimerit fix in mijlocul Targului Mestesugarilor, ce are loc in fiecare an, am mers evident si noi. Anul acesta a avut loc la Muzeul Etnografic al Bucovinei, situat langa Cetatea de Scaun a Sucevei, obiective ce merita a fi vizitate, impreuna cu Muzeul de Istorie. Muzeul e dragut amenajat, pe un spatiu destul de mare, si cuprinde cronologic obiecte de pe vremea dacilor pana la chestii contemporane. Nimic deosebit pana acum veti spune si in mare parte sunt de Citeste mai departe »