| Subcribe via RSS .

Tzaranii nostri din trafic

29 September 2008 | Scris de: ionut_d | 4 comentarii. Scrie si tu
Postat in Critica in eter, Cu morala, In trafic, Prostia omeneasca

Am primit astazi acest link in care o madama, “tzaranca de la tzara”, si-a parcat tractorul pe pajistea din fata unui hotel cu pretentii, dar avand in vedere ca acolo Becali a facut gratar in balcon, nu e de mirare.

Creatura era sa calce vreo 2-3 politisti, amenintand cu sotul ei s.a.m.d. Ce mai pot sa va spun altceva? Ca tzaranca avea tractor v-am zis, B-49-DDD numarul vi-l zic acum in caz ca va intalniti cu ea in trafic, si sa speram ca sa va propti cu tractorul intr-o margine de pod ceva, ca tot e la moda si apoi nici nu stim cum si-a luat ea permisul la Pitesti si decat sa ne calce pe noi, mai bine isi rupe ea capul.

Tzaranii din trafic (si va rog sa nu confundati cu ţăranii pentru care am respect si care au mult mai multa morala si creier decat tzaranii) se recunosc usor prin tractoarele pe care le conduc, neaparat de marcile BMW, Mercedes, RangeRover, Porche,Q. It’s a must! cum s-ar zice. Sa nu credeti ca merg pe teren accidentat! Motivul pentru care au aceste masini este “ca sa vada fraierii ca ei are bani”…si bubuie de prostie as completa eu.

Halal…

Comments

comments

4 Responses to “Tzaranii nostri din trafic”

 1. Bamse comenta:

  Moamaaa cat de tare =)) daca era barbat puteam spune ca a avut OO, dar fiind femeie zic ca a avut ce? :))…:-\”


 2. gabi comenta:
  1

  Ionutze, eu sincer i-as fi tras o bucata in gura de zbura. A fost zilele trecute un caz similar, doar ca ala era barbat si nu femeie, dar situatia a fost aceeasi, si atunci politistul a tras 3-4 focuri de arma in masina. Acum de ce nu au tras dupa vaca asta ? Pt ca e femeie ? Ce diferenta este intre a fi calcat cu masina de o femeie si a fi calcat cu masina de un barbat? tot calcat esti si tot nerespectarea semnalelor si ordinelor politistilor se numeste… Cum am spus, e o vaca intr-un tractor, cum ai spus si tu :))


 3. Marian comenta:
  2

  😕
  tind sa te contrazic eu unu daca as cumpara un “jeep” l-as cumpara pt ca intr-un accident imi ofera cel mai mare nivel de siguranta
  nu ca sa ma laud ca am bani
  ca sa te lauzi ca ai bani iti iei Veyron
  :)>-


 4. ionut_d comenta:
  3

  si totusi, de ce toti tzaranii au masini de teren cat mai mari? pentru siguranta? indoi-m-aa!!! Pentru ca primii tzarani si-au luat tractoare de astea si deja e un stereotip, un trend: nu esti tzaran prost cu acte in regula daca nu ai o masina cat mai mare, de regula biemveu ics 5, adica numarul de clase absolvite cu greu de posesor.


Lasa un comentariu