| Subcribe via RSS .

Satul de tzarani cu bemveu!!!

3 November 2008 | Scris de: ionut_d | 42 comentarii. Scrie si tu
Postat in In trafic, Prostia omeneasca


…chiar daca o sa se supere cel putin 2 amici, trebuie sa scriu despre asta.

In acest weekend am dat o fuga rapida pana la munte, o sa punem si poze mai incolo si o sa povestim putin, dar pana atunci am sa ma limitez la drumul dus-intors.Â? Din titlu cred ca v-ati si prins deja si despre ce vreau sa vorbesc, despre posesorii carutei asteia care tot drumul au depasit coloane, au taiat calea, au depasit in curba ca niste nesimtiti ordinari ce se afla. Si partea mai proasta este ca nici in fund nu i-au durut ca poate erau sa faca si accident cum era cazul cretinului de dupa Predeal care depasea doar in curbe (in linie dreapta statea in coloana), sau ca nici nu i-a pasat celui caruia o tipa nu a vrut sa i se dea la o parte sa treaca cretinul care probabil se credea nedreptatit ca nu i se facea loc si asa mai departe pot scrie o nuvela despre drum si despre tzaranii cu bemveu. Si ca sa vedeti ca nu bat campii, au fost cretini: un opel astra clasic, bemve wannabe, o dacie berlina break si un mertzan. In rest? “Fara numar” tzarani cu bemve!!!! Mi se acrise de ei. Pe clubfiat.ro, se discuta despre tipologia posesorului de bemveu. Un tip spunea ca doar cei cu bemveu vechi, sh, ar face asa ceva si eventual tigan. L-au contrazis mai multi. Nu conteaza daca e nou sau vechi, daca posesorul e tigan, cocalar, manelar sau roman, toti sunt niste tzarani prin definitie, pe toti ii tzaraneste si ii indobitoceste marca asta.

Si ca sa repet ceva ce am scris si pe forum, daca in acest moment as primi un telefon ca mi-ar da cineva de pomana ultimul prototip de bemveu, m-as duce sa il ridic cu afisele “vand masina de tzaran prost” in buzunar, si apoi mi-as lua o masina de oameni cuminti.

Nu spun ca nu ar fi masina buna, sau ca nu exista si posesori pasionati. Exista, dar numarul lor este infim de mic, tinde la minus infinit. Acestia stiu mai multe despre motor decat scrie pe fundul masinii lor si si-au cumparat un anume model, au cautat o anumita motorizare si stiu macar ce cuplu are masina lor. In schimb, extrem de marea majoritate si-au cumparat “masina tzaranului” doar pentru ca alti tzarani au si pentru ca ar muri de ofticare si “rusine” sa mearga cu o masina pe care nu scrie “bemveu”. Va dati voi seama ce ar zice “prietenii” sa il vada in alta marca?

Bunul simt ma opreste sa transmit un mesaj “de bine” tzaranilor!