| Subcribe via RSS .

Colaj de prostie sau “de ce nu doare prostia”?

5 November 2008 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Prostia omeneasca


Daca este sa nu imi placa si sa urasc ceva mult, dar mult de tot, acel lucru este prostia. De-alungul timpului am tot vorbit despre asta…

Aici ne distram serios povestind despre un cuplu de manelari care nu au auzit in viata lor de “penibilitate”.

Aici vorbeam despre prostia ungurilor, care au pretentia stupida de a ne impune sa le invatam limba aia stalcita dar ei nu stiu romana (vezi cazul senatorului wannabe care stalcea romana pe blogul lui inchis acum).

Aici va spuneam de un concert unde lepadaturile se pot lauda cu un IQ mai mare, insumat bine’nteles de la toata adunatura prezenta la dejectia numita “iarna manelelor”.

Aici va povesteam cum departamentul politie romane insarcinat cu depistarea si urmarirea utilizarii de software piratat a listat 470 de pagini cu programele chiar neinstalate dar FREE din lista de pachete ale Linuxului (Sistem de operare FREE).

Aici va povesteam cum o tzaranca cu tractor de teren, s-a simtit ofensat ca Politia ii cere socoteala ca si-a parcat troaca pe pajiste, asa cum tragea caruta in copilarie.

Aici va povesteam cum un tampit, “mare director” s-a declarat multumit de constructia a 5km de autostrada in 4 ani cu niste costuri de 500 mil de euro. Era probabil beat/drogat cand a declarat asta.

Aici preluam un articol care mie mi-a placut mult de tot si care ne arata cam care e nivelul si care sunt aspiratiile tinerilor nostri.

Aici scriam despre cum loveste prostia pe oameni cand isi aleg numele firmei.

Aici eram revoltat pe niste pustani care nu stiu pe ce lume traiesc saracii si care in ajun de sarbatoare importanta erau in cluburi facand… chestii neortodoxe si declarand niste cretinarii. Experienta mea religioasa mi-a aratat cum ajung cu fetele lor lungi si posomorate in genunchi in fata icoanelor cand au probleme serioase. Brusc apare si Dumnezeu in ecuatie atunci.

Aici e cireasa de pe tort!!! Nici nu stiu daca e de ras sau de plans. Ma intreb De unde atata prostie?!?!?

Aici povesteam despre un tzaran tipic, manelar de ultima speta bubuitor de prostie.

Aici parodiam manelarii.

Aici radeam de un manelar care intreba “de unde face rost de hit-ul Guta….”. Manelele “e” hit-uri?! :))

….Iar aici dadeam definitii PROSTIEI

Si as putea continua la nesfarsit cu exemple si povestiri intamplate sau constatate de mine si sunt sigur ca si voi aveti o multime. Ma gandesc uneori ca daca ar fi sa pescuiesc pestisorul de aur una din dorinte ar fi ca prostia sa doara, astfel s-ar curata lumea de lepadaturi. Nu credeti?