| Subcribe via RSS .

Candidatii nostri la guvernare

10 November 2008 | Scris de: ionut_d | 3 comentarii. Scrie si tu
Postat in Cu morala, Politichie


Suntem in plina campanie, o stim cu totii, o campanie deosebita in care vom vota de aceasta data animalul si nu turma, traiasca Uninominalul!

Sunt apolitic, urasc politica care in tara asta este de un nivel de cartoon network si consider ca nu am pe cine vota.

Merg prin oras sau tara si vad peste tot afise, bannere si alte outdoor-uri cu fete de ecscroci. Unii sunt grasi si durdulii la fata zicandu-ne din afis: “Votati-ma pe mine! Trebuie sa devin si mai gras…in conturi!”. Altii mai slabuti si cu o privire sireata ne zic: “Sunt cel mai bun! Eu fur mai putin si mint cel mai frumos ca imi pasa de voi….prostilor!!!”. Pe ici pe colo apare cate o farfuza in persoana unei pitzipoance in unele cazuri sau in persoana unei durdulii, probabil sotie de parlamentar durduliu in alte cazuri.

Ei bine, astia au pretentie ca vor sa ne conduca, astia cu fetele astea ordinare de mafioti de ultima speta.

Ramanem insa cu dilema: “Pe cine sa votam?” Eu as vota cu PCCNSP (Partidul Celor ca nu Suporta Prostia), prostie care se regaseste peste tot din pacate si careia ii cad victime oameni la care nu te astepti.

Cum acest partid insa nu exista, voi urma poate sfatul auzit pe undeva recent. Merg si fac cu pixul o casuta in care il pun pe… Antonescu sa zicem sau pe Vlad Tepes si pun stampila.

Halal tara, halal conducatori alesi de halal tzarani si tigani ale caror idealuri in viata este sa le cante Guta si sa isi cumpere bemveu.