| Subcribe via RSS .

Iar discutii contradictorii…

13 November 2008 | Scris de: ionut_d | 1 comentariu. Scrie si tu
Postat in Oameni, Personal


Fac ce fac dom’le si tot scriu chestii care provoaca controverse ce ajung sa dea in injurii in unele cazuri. Incercand sa inteleg de ce am constat ca oamenii nu sunt capabili sa inteleaga ca altii pot avea pareri diferite si ce e mai rau e ca iau asta in nume personal. Bunaoara mie nu imi place formatia “Timpuri noi” si gata, nu mi-a placut niciodata. Altuia poate nu ii place Vivaldi sa zicem (mie imi plac mult de tot Anotimpurile si nici nu stiu altceva de la acest compozitor, adica nu sunt fan, dar imi plac mult acestea). Cum ar fi sa o iau personal ca acelui “altuia” nu ii place Vivaldi si sa il fac un limitat care nu stie nimic despre muzica si ca atunci cand spune despre Vivaldi orice (de rau) sa incep cu tot felul de adjective ce nu isi au locul?.

Poate ca as intelege aceste porniri daca ar avea ca motivatie lucruri spuse la adresa parintilor sa zicem, cand mi s-ar parea mai mult decat intemeiate, dar in nici un caz nu mi se par intemeiate si chiar ma supara mult ,unele chestii ce vin din partea unor prieteni doar pentru ca mi-am spus parerea despre o formatie pe care nu o simpatizez (ba chiar am o parere proasta) ajungandu-se chiar la chestii nelalocul lor…

Este atat de greu de inteles, asa cum explicam cuiva printr-o analogie simpla ca unora le place albul, altora negrul? Daca unei persoane nu ii place albul, inseamna ca este o persoana limitata care habar nu are de culori si de ce semnificatii are albul?

Judecati voi unde e limitarea…

“Timpuri noi” in Downstairs…mai bine ma duc in padure…

13 November 2008 | Scris de: ionut_d | 22 comentarii. Scrie si tu
Postat in Cu morala, Oameni, Oh, Romania..., Personal


Timpuri noi, adica formatia, banda, ÅŸleoata aia de spasmodici.

Cum de multisor nu ne vazusem cu niste amici si pentru ca a fost organizata o iesire de grup, am zis “da” aseara sa mergem intr-un fel de club, Downstairs. De fapt am primit invitatie si am zis da. Cica intrarea e free si mai canta si “Timpuri noi”. Whatever… nu conteaza cine canta, conteaza ca ne mai intalnim si noi. Ajungem cu indicatii telefonice pentru ca pe site-ul acestei caverne numita “Downstairs”, indicatiile te duc fix la mama naibii (probabil cel care a scris indicatiile nu poate face diferenta intre stanga si dreapta). Trecem printr-un gang insalubru cu “miresme” care mai de care provocatoare de voma si ajungem. Stupoare: se plateste intrare, destul de mare as zice eu pentru volumul acelui beci si pentru pseudocantaretii ce urmau sa presteze. Trecem cu vederea si peste asta. Ajungem, ne intalnim, ne vorbim, toate bune si frumoase, este ok.

La un moment dat vad un gras libidinos cu un tricou de marinar pe el, cu o fata de bolnav de Citeste mai departe »