| Subcribe via RSS .

Manelar vs Rocker

17 November 2008 | Scris de: ionut_d | 16 comentarii. Scrie si tu
Postat in Critica in eter, Cu morala


Acum niste zile scriam despre o adunare de manele. Astazi dimineata gasesc un comentariu, lasat de un anume Geo22, manelist sadea, care ureaza rockerilor sa fie ingropati la cimitirul Ghencea. Am observat aceasta chestie: cand pe un manelar il faci manelar, iti raspunde cu o fraza care contine neaparat “moarte/ a muri” si “rocker”. O sa il dezamagesc acum pe “tovarasul” Geo22 spunandu-i ca nici unul din cei de pe aici nu umbla imbracat in bocanci (exceptie facand iarna), nu are plete negre (decat doar poate unele fete), nu isi vopseste unghii negre (decat, iar, unele fete din cand in cand poate), dar poate mai asculta rock ocazional, si aproape sigur nu de ala de care vedem la tv ca sparge chitara de scena intr-un moment de posesie.

Stand stramb si judecand drept, cred ca mai degraba prefer un rocker decat un manelar. Rockerul stie sa faca acordul intre subiect si predicat, nu este imbracat chiar atat de penibil si are ceva mai mult in cap decat un manelar. Apoi, trecand din cand in cand prin fata cladirii EA Games, vad acolo multi rockeri la fumat, iar majoritatea programatorilor sau linuxistilor sunt rockeri. Nivelul sistemului de valori al manelarilor se opreste la sofer de taxi, zilier prin constructii, infractor sau “ceafa lata” cu masina mare si neagra cu butic in coltul blocului, toti cu acelasi motto in viata: “fara numar!” si aceleasi “sa moara famelia mea/fetili meli/copii mei” si alte chestii omoaloage.

Asa ca Geo22, gandeste-te de 2 ori inainte de a mai zice de rockeri ca se pare ca “e mai dejtepti” decat manelarii, mai pe intelesul tau: IQ 1 rocker = IQ 100 manelari

PS: eu nu sunt rocker, marturie postarea cu Timpuri Noi, care cica’s rockeri cu toate ca eu ma indoiesc. Dar ce sa-i faci, daca sunt un limitat care nu am cultura muzicala ca sa inteleg ce inseamna un raget de 30 de secunde si versuri de mare inspiratie si senzatie… eu si foarte multi altii =))