| Subcribe via RSS .

Sa votez…sa nu votez…

25 November 2008 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Critica in eter, Cu morala, Politichie

Azi dimineata primesc un site cu un manifest antivotare pe care il gasiti mai jos.

Adevarat, dupa ce vezi asa ceva…nu prea iti mai vine sa votezi. Personal nu as vota. De ce sa votez? Pe cine sa votez? Pana acum am votat raul cel mai mic de fiecare data, dar se pare ca era mic doar aparent. Traim vremuri in care Vanghelie si Becali au ajuns sa garanteze pentru altii. Oh, da! Garantia tiganului analfabet si a ciobanului analfabet si inavutit, vremuri in care partide cu pretentii au campanii facute de manelari, vremuri in care unii inca mai au campanii expirate cu promisiuni de pensii si salarii mai mari iar altii care sunt prea ocupati cu anticampania, probabil satui de propriile promisiuni-minciuni. Suntem pe final de mandat in care presedintele si cu premierul isi demasca unul aluita magariile. Un lucru bun daca ma intrebati. Aflam si noi ce a facut mareata alianta DA in ultimii 4-5 ani. Dreptatea mai putin, dar aflam Adevararul. Vedem un Geoana care face ca titirezul in speranta unui mandat de presedinte sau premier, din pacate ramanand tot un prostanac. Vad afise de politicieni wannabe care vor sa ne convinga cu ale lor fete grasune sau mafiote de excroci ce se afla. Nu mai tine din pacate pentru ei…

Sa votez…sa nu votez…? Deci, mai bine nu votez. Dar daca nu votez eu, vor vota manelarii care au primit un telefon mobil de la Vanghelie Care Este si care acum se plang pe la tv ca in sectorul lor strada pe care stau a fost in mocirla de cand se stiu. Oare nu au stiut acest lucru cand au pus stampila pe Care Este? Eu as schimba manifestul asta in “Votati Partidul Ecologist!” care ar trebui sa aiba sloganul “Curatam tara de murdarie si de murdarie“(intelegeti voi ce am vrut sa spun).

Sa votez…sa nu votez….?

NU MERGETI LA VOT !!!

Nu votaţi. Nu mergeţi la vot. Oricum iese cine trebuie !

Împăcat cu soarta, românul priveşte nenorocirea ca pe şansa de a se bucura de momentul său de celebritate, fără să-i pese că, în timp ce rănile învingătorilor sunt acoperite de glorie, rănile învinşilor sunt acoperite doar de uitare. Asemenea ciobănaşului din „Mioriţa“, ne mulţumim să luăm la cunoştinţă şi să ne jelim fără a ne gândi vreo clipă că ne-am putea schimba destinul. Că am putea face ceva, că am putea acţiona. Aceeaşi baladă recitată la nesfârşit. Prin urmare, nu mergeţi la vot. Haideţi să demonstrăm în continuare că suntem români!

http://www.youtube.com/watch?v=Ra6yLMON9G8
http://www.youtube.com/watch?v=bsOL-KYbv1I
http://www.youtube.com/watch?v=SGwMLe4Xcqc

Comments

comments

Lasa un comentariu