| Subcribe via RSS .

Ghidul cocalarului iesit la masa

11 December 2008 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Prostia omeneasca, Sa "ne radem"


Esti un cocalar sadea si ti-ai tras si tu masina de curand, evident bemveu ca asa zice tovarasii ca aia e masina. Ai strans din buci si ti-ai luat asta cu toate ca iti placea alta masina care consuma si mai putin, dar doar nu era sa rada tovarasii de tine ca ti-ai luat altceva decat bemve.

Cum stai tu in casa si te uitit la taraf tv ascultand ultimele hit-uri ale lui Guta copilul de de salam sau Salam Guta lui Copil sau altii de ăjtia tari, iti chioraie stomacul si ti se face a baga crapelnita in tine. Ce faci? Apelezi la varianta a) si anume sa suni un prieten ca doar nu poti merge la masa singur. Iti pui pantalonii dintr-un material lucios, tragi o haina de Dragonul rosu pe tine si pantofii cu semi-cioc de rata parte din imitatie sarpe, parte din piele intoarsa, lasand la urma Citeste mai departe »

www.sarbatorideiarna.ro

11 December 2008 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in IT, Internet, Gadgets, Pe internet, Personal


sarbatorideiarna.rowww.sarbatorideiarna.ro – Un site dragut, la care colaborez si eu, adica mai scriu cate un editorial din cand in cand si unde daca aveti si voi o povestioara sau un editorial dragut, eu am pile si il pot pune, evident semnat cu numele vostru :).

Exista si un forum acolo unde se mai bat campii despre una alta, forum.sarbatorideiarna.ro