| Subcribe via RSS .

Recenzie de miercuri

29 January 2009 | Scris de: ionut_d | 12 comentarii. Scrie si tu
Postat in Personal


Stiu ca e joi deja, dar ieri a fost o zi plina. S-a facut portarea efectiva a numarului meu de Connex in Cosmote dupa cum va spuneam mai in urma si acum am tarife mai aproape de realitate, adica 9c/minut in alte retele, fata de 20c/minut in retea cum aveam la compania cu false prententii Vomafone.

Pentru ca e miercuri a fost Orange Film si am facut o gasca si am ales Yes,Man! cu Jim Carey care nu s-a strambat atat de mult ci chiar a fost un film la care am ras cum nu am mai ras de mult la un film

http://www.youtube.com/watch?v=uRv4CoXQoAQ

Dupa film am avut parte de o experienta neasteptata pentru care multumesc celui care a facut-o posibila 😉

Trafic.ro pe bani

26 January 2009 | Scris de: ionut_d | 11 comentarii. Scrie si tu
Postat in IT, Internet, Gadgets


Daca ati incercat recent sa va inscrieti un site in trafic.ro ati aflat ca e pe bani:

Imediat ce un membru al echipei noastre aproba site-ul dumneavoastra, veti putea efectua si confirma plata taxei anuale de membru in valoare de 10 EUR (platibila prin SMS), in interfata de administrare a contului Dumneavoastra.

Ma abtin de la alte comentarii. Prietenii stiu de ce 🙂

Era sa uit, o sa renunt curand si eu. Oricum am Awstats si GoogleAnalytics.

O/un amarula?

21 January 2009 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Pe internet, Sa "ne radem"


In Mozambic exista un fruct de culoare galbena foarte aromatizat si placut la gust cunoscut sub numele de Amarula. Oamenii il folosesc la confectionarea bauturilor alcoolice. Fructele pot fi mancate numai cand sunt f bine coapte. In compozitia lor contin cca 17% alcool, dar cand deja sunt prea coapte si cad singure din copac fermenteaza, iar continutul de alcool este si mai mare. Toate animalele din zona apropiata copacilor plini de amarule sunt ametite de la acoolul continut de fructe.

Via Catalin

Top 10 stupizi de Romania

20 January 2009 | Scris de: ionut_d | 1 comentariu. Scrie si tu
Postat in Sa "ne radem"


Nu imi apartine topul, cred ca era loc de top 100, dar e funny, au ales cativa :). Enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=wFNN-EZdsGA
Mi-am portat un numar

19 January 2009 | Scris de: ionut_d | 9 comentarii. Scrie si tu
Postat in Personal


Pentru ca cei de la Vomafone sunt niste jecmanitori la drumul mare si pentru ca vroiam sa imi pastrez totusi numarul, am apelat la portarea numarului, posibila inca de anul trecut. Astfel, toti cei care aveati numarul meu de Vomafone, 072…….., trebuie sa aflati ca incepand de pe 28 ianuarie, ora 14:00, acel numar va fi in reteaua Cosmote.

Am in continuare si un numar de Orange, un nou numar din mai 2008.

Jocul de-a viata si moartea. Paradox

16 January 2009 | Scris de: ionut_d | 4 comentarii. Scrie si tu
Postat in Cu morala


Dupa cum probabil ati auzit/citit, Grigore Vieru, poetul basarabean a avut un accident noaptea trecuta. Citesc pe net cum ca a suferit o multime de chestii si ca este tinut in viata de aparate, dar ca nu i se va face nici o operatie. Ma intreb de ce? Colegii de birou imi spun ca daca incearca sa ii faca operatie si moare, doctorii vor avea probleme, anchete, etc.

Eu nu pot intelege asta. Daca nu il opereaza, va muri oricum fara nici o sansa si fara ca nimeni sa fi incercat macar sa il salveze.

Stupid…foarte stupid cum oamenii mor cu zile poate…

“Four Christmases” si primatele

15 January 2009 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Film, Personal


Aseara am fost la film dupa mult timp, traiasca si orange film. Am ales “Four Christmases” pentru ca vroiam sa il vedem si merita, dar am avut si peripetii

In stanga mea vin 2 cocalari si 2 pitzipoance, care vorbeau tare, vorbeau la telefon si radeau la toate kkt-urile la care nu radea nimeni, dar nu randeau la glumele/fazele bune. La final de film, la o ultima faza, toata sala radea mai putin ei. La un moment dat, un cocalar cu parul slinos si prins in coada, scoate niste sunete nearticulate cu pretentie de ras, apoi intreaba tare si interzis: “De ce rad toti? Trebuia sa radem?“. Si pentru ca filmul acesta cu audienta generala, adica si pt copii era peste puterea lui de intelegere, a inceput sa arate pozele dăn tilifon la pitzipoanca cu care era. Mai in dreapta Anei, era un cuplu care confunda sala de cinema cu intimitatea si desfundau chiuvete.

Long story short, filmul merita vazut, dar ar fi bine sa nu aveti parte de primate in jurul vostru.

Varianta Anei.

’cause I got HIIIIGH :)

9 January 2009 | Scris de: ionut_d | 1 comentariu. Scrie si tu
Postat in Sa "ne radem"


Pompierul din clip a inhalat fum cat sa fie binedispus o luna 🙂

Craciun Fericit si La multi ani 2009!

5 January 2009 | Scris de: ionut_d | 1 comentariu. Scrie si tu
Postat in Personal


Stiu, am lipsit din peisaj ceva vreme si nu pentru ca nu am fi avut acces la internet, ci pentru ca am vrut un concediu de sarbatori linistit, fara prea mult calculator, am vrut sa ne dovedim ca nu suntem internet adicted 🙂

A fost frumos, am avut liniste, pacat ca a fost cam scurt insa.

Pentru ca nu am apucat sa urez toate cele, va urez acum Craciun fericit! sper ca mosul a venit cu daruri multe la voi, va urez si “La multi ani!” cu sanatate.

Personal imi doresc ca 2009 sa fie un an cu mai multa liniste.