| Subcribe via RSS .

Jocul de-a viata si moartea. Paradox

16 January 2009 | Scris de: ionut_d | 4 comentarii. Scrie si tu
Postat in Cu morala

Dupa cum probabil ati auzit/citit, Grigore Vieru, poetul basarabean a avut un accident noaptea trecuta. Citesc pe net cum ca a suferit o multime de chestii si ca este tinut in viata de aparate, dar ca nu i se va face nici o operatie. Ma intreb de ce? Colegii de birou imi spun ca daca incearca sa ii faca operatie si moare, doctorii vor avea probleme, anchete, etc.

Eu nu pot intelege asta. Daca nu il opereaza, va muri oricum fara nici o sansa si fara ca nimeni sa fi incercat macar sa il salveze.

Stupid…foarte stupid cum oamenii mor cu zile poate…

Comments

comments

4 Responses to “Jocul de-a viata si moartea. Paradox”

 1. MariuZ comenta:

  Da 🙁 a murit antepenultimul roman adevarat…


 2. Saturnianul comenta:
  1

  Penultimul si ultimul fiind…:-


 3. Hermes comenta:
  2

  Din cate am inteles, se putea sa fi fost si asasinat. Aprig sustinator al Unirii Republicii Moldova cu Romania, Grigore Vieru a incetat din viata in conditii misterioase asa cum s-a intamplat si cu alti unionisti moldoveni. Se poate distinge usor ideea, mai ales acum in prag de asa-zisa criza financiara mondiala, ca Rusiei nu ii convine cedarea unor teritorii aducatoare de profit dar care nu-i apartin.

  Cati dintre voi stiati deja faptul ca Grigore Vieru, ca si altii din Republica Moldova, a invatat despre faptul ca Moldova este parte din Romania abia in facultate? Pana atunci pare-se ca micii moldoveni sunt invatati ca acel teritoriu apartine Rusiei.


 4. ionut_d comenta:
  3

  Da, stiam ca sunt invatati abia in facultate… Dar stiti de ce nu se uneste Moldova la tara mama? Pentru ca nu vor niste lideri moldoveni, de aia!


Lasa un comentariu