| Subcribe via RSS .

A tunat si i-a adunat

5 February 2009 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Sa "ne radem"


Un articol preluat, il pun pentru mi-a placut, e funny. Enjoy:

* Siliconul nu te spală pe dinţi. Cea mai nouă „investiţie” a Antenelor 1, 2, 3 şi euforice, este Sexy Brăileanca. Tânăra a fost „tunată” mai ceva ca o maşină: silicoane de-un kil bucata, sâni ridicaţi, nas şi gură noi, păr vopsit, tuns…

Au tăiat şi cusut doctorii la ea ca la nevasta lui Frankenstein, şi chiar poate fi imaginea unui cabinet de operaţii estetice la câte cicatrici are. Cum Antena a investit în noul ei look, normal că o plimbă pe coridoarele trustului, la toate emisiunile, ca să-şi amortizeze investiţia. Deunăzi am văzut-o pe canapeaua Getei Voinea, mărturisind că toate fetele vor de la medicul estetician „nas ca a lu Sexi Brăileanca”.

Frumuseţea artificială nu-ţi creşte, din păcate nivelul intelectual şi încă nu s-a inventat siliconul pentru creier. După ce au văzut că dragonul tatuat pe sânul siliconat al brăilencei ameninţa să-i sară la jugulară lui Mădălin Ionescu (doar era la „Acces direct”), matinalii Răzvan şi Dani au făcut băşcălie de ea toată emisiunea de ieri.

„Au vopsit-o, au umflat-o. Întrebarea generală e: da’ pe dinţi când ne spălăm? Ne clătim măcar cu sare, bă! O găleată de pastă de dinţi şi o perie de dinţi care a uitat să-şi spele molarii!”, striga Răzvan fluturând un mop ud, scos din găleata cu zoaie pe care i-l recomanda călduros brăilencei, la igiena orală. Tind să le dau dreptate, fata a luat din igiena orală doar ce i-a plăcut…

* Ah, ce jale! CNA i-a interzis pe alde Iliuţă numerologul, astrologii şi pe toţi ceilalţi ghicitori de tip OTV care îngroaşă factura telefonică naivilor. Nu ştiu dacă şi renumitul Dorel Pârv intră în categoria interzişilor, dar sper că da.

Până aici, bine. Aştept cu interes momentul în care CNA va interzice emisiunile care promovează mârlănia, scandalul, nulitatea şi mizeria umană.

* Doi ori doi? Sensuala Simona a fost invitată la Măruţă special pentru a-şi reabilita imaginea terfelită de pârdalnica valoare a lui Pi. „Singurul mesaj pe care eu aş putea să-l transmit poporului român este ca de acum să fie mai atent şi să facă diferenţele în anumite domenii şi aşa mai departe!”, a spus Simona.

Popor, ai priceput? Eu sincer, nu. Oricum, important e că a ştiut cât fac şapte ori nouă dând exemplu pozitiv tuturor elevilor de clasa a II-a primară.

Sursa: www.viata-libera.ro