| Subcribe via RSS .

Despre manipulare

14 April 2009 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Prostia omeneasca

Ana isi cauta pantofi pentru marele eveniment 🙂 si imi da niste sfaturi date de un anume Mihai Albu care cica e mare scula pe bascula in ÅŸoÅŸonerie cum e (cica) Botezatu in toale.

In prima instanta ii urasc pe bajetii astia pentru ca talent au…din parti, iar afirmatiile lor si startul la “trend”-uri sunt date pe baza viselor de peste noapte dupa vreo betie probabil 🙂

La a doua analiza a situatiunii ii felicit. De ce?! Pentru ca sunt niste manipulatori de mase exceptionali, evident daca prin “mase” intelegem snoabele si snobii gen Ramona Gabor sau Fundulet. Nu stiu cine si cum i-a promovat, dar cert este ca odata ajunsi cunoscuti, orice spun ei este litera de lege pentru snoabe si snobi gen pitzipoance si strutzi din Banbu, care trebuie (“it’s a must fata!”) sa se adapteze cat de repede cu putinta noului “trend” lansat de guru’.

Imi si imaginez o discutie intre 2 “fată” dupa ce una si-a cumparat niste ciubote, ca doar dhăăă asa e trendul.

fată1: Fataaa, uite ce ciubote mi-a dat X Y.
fată2: Vai fataaa, ce cul sunt, au si glod pe ele!
f1: da fataaa, uite cat de autentic eee! A! Uite si imitatie de rahat de caine! asa mi-a zis X Y ca e noua moda peste tot in lume!
f2: Da, fataaa, sunt invidioasa pe tine… si au fost si un chilipir, doar 500 de euro…

si in realitate marele designer de sosoni X Y le-a gasit pe langa un santier in drum spre cafeneaua de pe Doro’

Cum spuneam, sunt niste baieti foarte inteligenti pentru ca stiu cum sa scoata bani pe spinarea snobilor de care probabil rad seara cand ii vad la tv purtand “creatiile de mare exceptie”. Felicitari!

Comments

comments

Lasa un comentariu