| Subcribe via RSS .

Cum isi bate joc Bilderberg de noi


Marele plan de globalizare al grupului Bilderberg, ala de vrea sa elimine 80% din populatia lumii, constituit in majoritate din masoni peste nivelul 33 include mai nou si crearea unei linii aeriene directe Romania – SUA, sau mai bine zis SUA – Romania.

Asa cum multi sunt de acord ca virusul gripei porcine a fost unul creat in laborator si eliberat in mod deliberat, asa sunt de acord si cu o prosteala pe fata si anume faptul ca aceasta noua linie aeriana este destinata unei bune extinderi a virusului. Daca inca nu ati inteles, romanii nu au ce cauta in SUA fara o viza care se obtine destul de greu, dar au voie sa vina cu boala de acolo, sunt chiar rugati sa o faca. Si cum prosteala e pe fata, nu m-ar surprinde sa trimita cu avionul in toata lumea bolnavi in acelasi mod deliberat.

Daca nu stiti nimic despre planul maret al jidanilor masoni denumiti Bilderberg, vizualizati filmele de aici, aici, aici, aici sau cititi de aici.

Dupa cum veti vedea, acestia nu se dau in laturi de la nimic, adica daca de maine nu mai apare nimic pe blog inseamna ca m-au eliminat :))

Am o nelamurire totusi: ce au de castigat daca ne extermina? Care este scopul si logica?

Comments

comments

8 Responses to “Cum isi bate joc Bilderberg de noi”

 1. Andy comenta:

  Hmm.. nu stiam de astia. Si eu sunt un “believer” al teoriei conspiratiei, so, merci de link-uri πŸ˜‰

  Cat despre linia directa, asta chiar ar fi o incercare pe fata a raspandirii virusului pentru ca se stie cat de bine au autoritatile noastre grija de sanatatea poporului. Si daca reusesti sa raspandesti virusul calumea in Romania, toata Europa s-a dus draq πŸ˜‰


 2. Marian comenta:
  1

  no eu am viza de USA si am luato relativ usor
  costa destul de mult si dureaza la fel de mult dar se obtine relativ usor aci la LONDON nu stiu acasa:-?


 3. ionut_d comenta:
  2

  E o chestie pe care nu o pot spune aici legat de obtinerea unei vize de USA, una pe care insa o pot spune este ca un amic, cel care intretine lista mea de “fun” la care multi sunteti abonati se chinuie de ani sa o obtina si sa plece…

  Andy, bine ai venit in club πŸ™‚


 4. ionut_d comenta:
  3

  Uite inca o treaba menita sa sperie.


 5. Andy comenta:
  4

  Merci πŸ™‚


 6. Hermes comenta:
  5

  Apropo de virusu asta: Romanii inca nu sunt afectati pentru ca mancarea este deocamdata de calitate. Ce nu vad eu in anunturile alea de rahat la teveu, in legatura cu masurile de prevenire a infectarii cu virusul, sunt urmatoarele: mancati bre mult si sanatos (mult adica aceeasi cantitate impartita egal in vreo 5-6 mese in timpul zilei; in perioada cat am lucrat ca sclav la angajator imi luam mancare de acasa facuta de seara, deci nu mancati rahaturi de cornulete sau mai stiu eu ce, pentru ca hidratii de carbon sau carbohidratii nu contin vitamine sau minerale, deasemeni mancarea bogata in proteine pastreaza senzatia de satietate pe o perioada mult mai lunga decat o fac hidratii de carbon), beti apa cel putin 2 litri pe zi si odihniti-va cat aveti nevoie. Tineti minte inca un lucru, daca mintea este motivata destul, treceti si peste cancer, eu stiu de ce scriu asta. Nici un doctor de rahat nu va poate lua puterea de incredere in fortele proprii, indiferent ce scoate pe gura.

  Nu trebuie sa crezi in teorii de conspiratie, e nevoie doar de logica, cresterea demografica la valori exponentiale presupune acest lucru, resursele vor fi din ce in ce mai putine (acum nu e nici o criza, sunt doar masurile incetinirii ei) si ca o concluzie, vor fi selectionati doar cei valorosi, asa ca ganditi-va sa fiti cat mai diversi si sa acumulati cat mai multe indeletniciri.


 7. Ravl comenta:
  6

  ionut, cu cat mai putini cu atat mai bine. 80% din populatia globului… sincer este chiar bine. ar fi bine daca ar incepe cu noi primii. ce frumoasa ar fi tara asta cu 20% din locuitori..:X


 8. ionut_d comenta:
  7

  …sau fara nici un locuitor…De fapt doar cu Tiriac care este mason si este foarte bogat. In grupul asta intri doar daca esti un lider sau stai foarte bine financiar.


Lasa un comentariu