| Subcribe via RSS .

Serban Huidu – mare scandalagiu mon cher!

29 January 2010 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Oameni, Prostia omeneasca

Zilele astea tot am auzit despre carcotasul Huidu si scandalurile pe care le tot porneste si din cate vad el e impotriva tuturor si toti impotriva lui, lucru care insa nu ii da de gandit deloc.

Explicatia pe care mi-o dau este faptul ca poate simte cum ii scade notorietate si ratingul. Recunosc ca era o vreme in care ii urmeaream emisiunile atat cele tv cat si cele de radio in drum spre birou, lucru pe care nu il mai fac. A devenit un om antipatic, egocentrist, plin de sine si care are o parere mult prea buna despre el. Si ca sa intaresc acest lucru, incercati sa postati un comentariu pe blogul lui si observati care este mesajul care va anunta ca asteptati moderarea, mie nu mi s-a parut funny deloc.

Am vazut in mai multe locuri sondaje cu “Huidu vs. Badea” si Badea a castigat degajat in toate. Acest lucru ar trebui sa spuna iarasi multe.

Sunt satul de oameni care nu fac decat sa arunce cu dejectii doar pt ca au o problema psihica. Exista specialisti pt ei, sau preoti.

Comments

comments

2 Responses to “Serban Huidu – mare scandalagiu mon cher!”

 1. Jocuri Tari comenta:

  Salutare,

  Trebuie sa recunosc ca pana nu demult imi placea Huidu. Credeam ca el are dreptate si ceilalti sunt inculti sau pur si simplu prosti. Lucrurile nu stau chiar asa. Huidu, asa cum ai spus si tu Ionut, simte ca se cam apropie sfarsitul Cronicii Carcotasilor. O fi vazut scaderea audientei, eu unul uitandu-ma pana nu demult saptamana de saptamana, de la o vreme nemaiputand sa vad emisiunea din cauza atacurilor gratuite pe care Huidu le lanseaza la adresa altora.
  In primul rand, nu il intereseaza pe Huidu salariul lui Teo sau al altcuiva si in al doilea rand nu este specific unui adevarat domn sa spele rufele in public, asa cum a facut el. Nu cred ca este normal comportamentul lui si asta ii va aduce cu timpul multe neplaceri!


 2. Hermes comenta:
  1

  🙂 Esti in pana de subiecte?
  De ce iti bati capul cu asa ceva?
  Daca tot veni vorba, sa alimentam barfa ca babele: Badea o fi un exemplar mai deosebit de carcotas, ca se da pe sticla drept altcineva decat este, dar tot din aceeasi categorie face parte.
  Carcotasii nu mai reprezinta un interes pentru mine, nu pentru ca si-au schimbat bebeloaiele, dar s-au schimbat vremurile si consider ca am evoluat.


Lasa un comentariu