| Subcribe via RSS .

Corsair FLashVoyager memory stick

9 March 2010 | Scris de: ionut_d | 4 comentarii. Scrie si tu
Postat in De stiut, IT, Internet, Gadgets, Personal

Folosesc de niste ani Thunderbird Portable pentru a-mi citi mail-urile mele pop3. Am tinut clientul de mail pe un Kingston de 4GB, dar se misca deplorabil avand in vedere ca mail-ul meu avea 2,5G, acum are 1,3 pentru ca am facut curat si inca nu am terminat. Am fost nevoit sa il mut pe un hard-disk portabil, din acela mic, dar nu mi se parea la indemana si aveam parca un ou in buzunar.

De curand am auzit despre Corsair FlashVoyager ca iesi din tiparele memory stick-urilor prin viteza cu care se misca. Am gasit pe forumuri de specialitate review-uri si teste de viteza si am achizionat unul de 8GB cu ~80RON.

Pot spune fara a minti ca Thunderbird-ul meu se misca chiar foarte bine data fiind marimea lui si unde mai pui ca este si waterproof si are si un invelis din cauciuc moale :). Inca nu stiu daca am sa folosesc macar jumate din el in utilizarea uzuala, dar e bine ca este. Il recomand. Am auzit/citit lucruri si mai bune despre cel de 16GB, numit si GT parca.

corsair flashvoyager

Comments

comments

4 Responses to “Corsair FLashVoyager memory stick”

 1. Daniel Buca comenta:

  Il am eu pe cel de 16GB, de pe vremea cand era o galagie de bani (mare prostie am facut 🙁 ).
  Singura lui problema este ca nu am reusit sa-l fac sa pot copia pe el fisiere mai mari de 2GB, in rest merge super.


 2. AmZis comenta:
  1

  bun pret. 8 gb 80 ron


 3. Update to Thunderbird 3 | Comentez.ro - Teoria Nimicului comenta:
  2

  […] drept client de email, si mai mult decat atat, folosesc o varianta portabila, pe care o tin pe un memory stick Corsair Voyager destul de rapid . Am trecut de la Thunderbird v1 la v2 si cand a aparut v3 am fost sceptic pentru […]


 4. Laurentiu comenta:
  3

  Am avut si eu de 4 gb pe acest model, el pare rezistent la socuri si altele dar de fapt e mai vulnerabil, el are numai invelisul lui de cauciuc fara sa mai aiba si un schelet protector, deci cand tragi sal scoti din portul usb din pc poti sal strici, de 2 ori am avut acelasi model : prima oara lam luat la reducere si mi sa stricat dupa 6-7 luni ( usb not recognized ) si lam dat inapoi la garantie, aceiasi chestie dupa 8 luni de utilizare.

  ciudat e ca am un kingston de 2 gb din plastic dar daca te uiti la el zici ca e luat din gunoi :) si ala are 4 ani


Lasa un comentariu