| Subcribe via RSS .

Film: Old Dogs

9 July 2010 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Film


Dupa cum am mai zis, nu am timp si nici chef sa scriu pe blog, de aceea nici nu am apucat sa va povestesc de un film bun, o comedie buna, vazuta prin iarna: Old Dogs.


Old Dogs

Online pe

Tags: ,
Cea mai mare parada FIAT

9 July 2010 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in auto, De stiut, Impresionant


Preluare de pe ProMotor.ro

fiat 500 classic

9 Iulie 2006 – ÃŽn această zi Fiat 500 Club Italia, cea mai importantă asociaÅ£ie dedicată lui Cinquecento a organizat în această zi cea mai lungă paradă de automobile Fiat din istorie. ÃŽntre Villanova d’Albegna ÅŸi Garlenda s-au aliniat 500 de exemplare Fiat 500. Această manifestare a prefaÅ£at oarecum lansarea noului Fiat 500, deci maÅŸinile încolonate au fost doar exemplare clasice.

Fiat 500 Club Italia a luat naÅŸtere în 1984 în Garlenda, atunci când un grup de entuziaÅŸti denumiÅ£i “Amici della 500” . Clubul s-a reorganizat în 1990 ÅŸi astăzi numără peste 200.000 de membri, posesori atât de exemplare originale cât ÅŸi ai versiunii moderne lansată în 2007. Se spune că între 1957 ÅŸi 1975 3,5 milioane de unităţi Fiat 500 s-au comercializat, deci acest club se bucură de o foarte mare popularitate în rândul italienilor.

Tags: , ,
Ne ducem pe apa Sambetei

9 July 2010 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Critica in eter, Cu morala, Oh, Romania..., Prostia omeneasca


Va recomandam la un moment dat filmul Idiocracy. Am spus apoi in nenumarate randuri ca este o paralela a ceea ce va deveni incet si sigur Romania (adica RRomania).

Cititi asta, si cutremurati-va de cum un om, intr-o capitala europeana, este amenintat cu pistoale de tiganii manelisti ce petreceau cu manelele “blana” in fata blocului, se duce la masina de politie situata putin mai incolo si i se raspunde de catre burtosii stuchitori de samanta ce se delectau cu manelele date tare: “lasa-l… a implinit si el 24 de ani…”, ca apoi sa isi gaseasca rotile taiate si sa fie haituit. Chiar nu stiu de ce nu a facut plangere pe linie pana la cel mai inalt for unde putea ajunge ca stuchitorii din masina cu Citeste mai departe »