| Subcribe via RSS .

Ne ducem pe apa Sambetei

9 July 2010 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Critica in eter, Cu morala, Oh, Romania..., Prostia omeneasca

Va recomandam la un moment dat filmul Idiocracy. Am spus apoi in nenumarate randuri ca este o paralela a ceea ce va deveni incet si sigur Romania (adica RRomania).

Cititi asta, si cutremurati-va de cum un om, intr-o capitala europeana, este amenintat cu pistoale de tiganii manelisti ce petreceau cu manelele “blana” in fata blocului, se duce la masina de politie situata putin mai incolo si i se raspunde de catre burtosii stuchitori de samanta ce se delectau cu manelele date tare: “lasa-l… a implinit si el 24 de ani…”, ca apoi sa isi gaseasca rotile taiate si sa fie haituit. Chiar nu stiu de ce nu a facut plangere pe linie pana la cel mai inalt for unde putea ajunge ca stuchitorii din masina cu “siguranta si incredere” sa isi fi cautat acum de munca.

Impartasesc tot ce scrie aici, si din pacate este adevarul: inca putin si ne acapareaza cu totul. Peste niste mandate probabil o sa candideze Guta sau Salam si o sa conduca tara impreuna si din gluma acum, ce scrie aici o sa fie realitatea.

Anul trecut am chemat politia aproape in fiecare seara pentru o mana de cocalari stuchitori de samanta si ascultatori de manele din telefoane ce frecau menta sub geamul meu pana la o bucata de noapte, am ascultat cum o fata ii spunea unei bunici ce aproape a implorat turmulita sa se mute in alta pentru ca nepotelul doarme, ca “ii ia copii-n p..a” . Repet, vorbim de o fata! Intr-o vara intreaga de chemat, si au sunat si vecinii, ori nu au venit deloc, ori au venit dupa o ora cand nu mai erau, ori au venit, au scris pe agenda ceva si au plecat lasandu-i sub geam cu tot cu manifestarile lor de cimpanzei, au venit o data si mi-au luat datele mele, adica ale reclamantului (wtf?!?), dar absolut niciodata nu au scos procesul verbal sa dea acea amenda de 500 lei pentru tulburarea linistii publice. Bine ca opresc cuplurile ce merg de mana in liniste in fapt de seara pentru legitimare, dar pe langa turmele galagioase de manelari trec in viteza sau le ocolesc. Este ca sunt niste adevarati cand cer buletinele a 2 adolescenti indragostiti?

Pana aseara, am avut imensul noroc sa nu se adune golanii. Pana aseara. S-au adunat din nou. Din fericire nu sunt geamul meu ci la o parcare distanta, unde au racnit si zbierat pana pe la 11. Au mai iesit oamenii pe geam, dar degeabam primeau injuraturi. Incerc sa inteleg totusi, ca si anul trecut, ce inseamna ragetele prelungi scoase din gatlejurile lor maneliste. Singura explicatie plauzibila ce incearca obsesiv sa se afirme in mintea mea este prezenta unei boli psihice cumulata cu un IQ cel mult cat numarul de la incaltari. Sper sa nu se mute iar sub geamul meu, dar daca o vor face, am sa ajung pana la seful cel mare al politiei romane daca suncosii din masinile cu girofar iar nu vor face nimic.

http://mihaibendeac.ro/2010/07/09/motivele.html

Comments

comments

Lasa un comentariu