| Subcribe via RSS .

Frustrari politice

22 October 2010 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Critica in eter, Oh, Romania..., Politichie, Prostia omeneasca

Euro a trecut de 4.3Lei din cauza situatiei politice a Romaniei.

Ma intrebam la un moment dat daca alesii nostri ne cred chiar atat de prosti si acum am raspunsul, DA! Actualii guvernanti (PDL) ne-au lamurit pe toti cu tot cu sleoata lor organizata intr-o mare familie fericita, ceilalti hamesiti de putere (PSD+PNL) este clar ce vor face, adica tot nimic. Ma uitam aseara la stiri la fericirea lor ca au trecut cele 2 legi, cu neimpozitarea pensiilor pana la 2000lei si scaderea TVA-ului la 5% pentru alimentele de baza. Astea sunt pentru prosti, aceeasi care au votat aderarea la UE. “Nu veti face armata, bla bla bla, votati repede ca sunteti de acord”, nimeni nu a pomenit nimic de acordul libertatii poponarilor de exemplu.

Asa este si cu legile astea, propaganda politica a celor ce mai mult ca sigur ne vor conduce in curand. Bucurati-va cat mai puteti de preturile mici si neimpozitarea pensiilor ca pentru aceaste bucurii o sa mai scada 25% din salarii si o sa mai bage alte impozite. Romanul este prost si se bucura, este prost si nu are gandirea in perspectiva. Ce exemplu mai bun de atat vrei decat electoratul “brun” al lui Vanghele Care Este. Il voteaza si cu sufletul pentru kilu de ulei si apoi, dupa cum spuneam si in alte randuri, plang pe la reporteri ca au apa in casa, noroaie pana in gat si veceu in fundul gradinii. Cu toate astea, peste 4 ani, ghici pe cine vor vota iar?

Eu unul, m-am saturat sa tot sper si sa tot aleg “schimbarea”, de aceea nu am votat si nici nu voi vota pana cand nu va veni cineva care sa merite votul meu, lucru ce nu se va intampla in urmatoarele 2 secole cel putin, estimez eu.

Mitinguri, manifestatii si alte cele. Ne meritam soarta, sau, ma rog, isi merita soarta pentru ca au votat. Ar trebui sa existe o mobilizare nationala sa nu mearga nimeni la vot, sa se voteze ei singuri, pentru ca tot ce fac este pentru interele lor. Basee, Nuti, Geoana, Antonescu, toti sunt egali.

Cu toate astea, euro creste, preturile cresc (pardon, scad teoretic), impozitele cresc, taxele cresc.

Bravos natiune, halal sa-ti fie!

Comments

comments

Lasa un comentariu