| Subcribe via RSS .

Photo 365 – 22 noiembrie 2011

22 November 2011 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Foto, Photo 365


Mi-am pus sosonii de iarna

22 November 2011 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in auto, Personal


I’m back!

22 November 2011 | Scris de: ionut_d | 4 comentarii. Scrie si tu
Postat in Blogging, Personal


Stiu, am lipsit mult si am vrut sa inchid chestiunea asta de site chiar recent. Apoi mi-am zis ca sunt unele prostii si utile pe aici si care pot constitui un ajutor cuiva, candva, undeva si apoi, am “muncit” intr-o anumita masura la ce este pagina asta.

De ce am disparut? Am disparut pentru ca nu intotdeauna lucrurile merg asa cum crezi, cum speri, cum iti doresti, cum visezi si trebuie sa inchei cate un capitol din viata, moment in care unele lucruri trec cel putin pe plan secund, si nu mai prezinta interes, cum ar fi un blog de exemplu :). Un capitol trist s-a incheiat, altul fericit a inceput, cu alte sperante, vise si dorinte.

De ce nu sunt mai clar? Pentru ca am decis ca viata personala este bine sa ramana personala. Acest lucru nu inseamna neaparat ca nu este posibil sa mai apara franturi din cand in cand intr-o masura mai mica sau cine stie, mai mare 🙂 In esenta, cred ca vreau liniste in plan personal.

Ce va aparea in continuare aici. Nu stiu, ai o propunere? 🙂

Asadar, bine am revenit, sper pentru mai mult timp, in functie de timp, chef, inspiratie 🙂

A fost adoptata legea eutanasierii cainilor maidanezi

22 November 2011 | Scris de: ionut_d | 5 comentarii. Scrie si tu
Postat in Animale


Asta cred ca se poate numi “stirea zilei”. Eu am fost pentru inca de cand am auzit-o si cand credeam ca o sa fie o apa de ploaie. Este o lege corecta as putea spune. Sunt stransi, daca in 30 de zile nu au bafta infierii de vreo familie, sa le fie tarana usoara.

Evident, o sa fie tot felul de organizatii si oameni fara minte care ii vor scoate de acolo si le vor da drumul inapoi pe strazi, dar intr-un final, cred eu, problema va fi rezolvata. As vedea ca rezolvare cipuirea lor si amendarea celor care vor face acest lucru.

Personal, am avut cateva povesti, neplacute, cu aceste patrupede, una care s-a lasat cu antirabice in burta, ingrozitor de dureroase.

Pe de alta parte cred ca e o situatie care va curma si suferitele potailor schilodite de foame si frig.

Celor care nu sunt de acord si ajung din greseala aici, ii rog sa isi pastreze opinia pentru alte pagini care sunt anti-eutanasiere si eventual sa ii ia pe toti acasa 🙂

iPhone4S vs Samsung Galaxy S 2 drop test

22 November 2011 | Scris de: ionut_d | 3 comentarii. Scrie si tu
Postat in De stiut, IT, Internet, Gadgets


Nu ca as fi subiectiv, dar plasticul ieftin este normal sa fie mai rezistent decat sticla 🙂