| Subcribe via RSS .

Stirile ProTV si restul gunoaielor

1 December 2011 | Scris de: ionut_d | 1 comentariu. Scrie si tu
Postat in Critica in eter, Cu morala, Oameni, Oh, Romania...


Am mostenit viciul stirilor, acum este chiar simplu cu internetul si cu multitudinea canalelor dedicate si nu numai. Nu ma intereseaza deloc cele cu crime si violuri si mult prea putin stirile politice. Marea batalie pe cablu in preferintele mele era antena 1 si protv, stirile de la ora 19. La inceput nu agream prea mult protv-ul, mi se pareau prea pe repede inainte stirile si urmaream antena, cu Berecleanu si Zaharescu. Apoi, au facut schimbari peste schimbari, Voiculescu a trimis directiva anti-basescu, au aparut stirile aferente (si am zis de nenumarate ori ca sunt apolitic si ca nu votez macar) si m-am mutat pe protv.

Astazi a fost 1 decembrie cand se presupune ca este ziua Romaniei, cand macar o data in an sa ne simtim si noi bine in tara noastra, asa cum este ea. Pe protv nici macar nu am avut stiri, am avut o serie de reportaje care chiar sa te faca sa te simti mandru ca esti roman. Ghici ce am avut pe antena? Un set de stiri anoste in care jurnalistii au ramas cu faptul ca Basescu a fost injurat la parada. Bravo antena! Atat v-a dus capul, atat de multi telespectatori sa aveti.

Il urmaream si pe Badea inainte, era funny si acum cand trebuie sa il vad si ascult la birou in reluare pentru ca se uita colegii mei, imi vine sa imi iau campii. M-am saturat fratie de familia de cuvinte ce incepe cu “base” si ura refulata si probabil comandata de trust. Not funny anymore…

Concluzia este ca nimeni nu suporta cred pe nici un politician, dar sa nu poti sa lasi la o parte politica nici de ziua asta…este penibil dragii mei antenisti. Poate la anul cand o sa iasa in mod evident cineva agreat de voi, poate o sa va focalizati pe eveniment nu pe scursurile politice. Intelegeti ca suntem satui de politica si politicieni, indiferent de ce culoare sau natie sunt. Scutiti-ne de ei macar de ziua nationala, de Pasti si de sarbatorile de iarna. Multumim anticipat!

Felicitari ProTV!

Photo 365 – 1 decembrie 2011

1 December 2011 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Foto, Photo 365


Totul tine de amabilitate :)

1 December 2011 | Scris de: ionut_d | 1 comentariu. Scrie si tu
Postat in Divertisment


vacaVine Ion la Vasile si il intreaba:
– Cum poate vaca ta da cate 100 de litri de lapte pe zi?
Vasile:
– E simplu. Totul depinde de amabilitate. Ma apropii de ea si o intreb:
– Ce avem astazi, lapte sau carne?

Google de 1 decembrie

1 December 2011 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in IT, Internet, Gadgets, Romania


Nice, ha?

google 1 decembrie

Cu scara la parada de 1 decembrie :)

1 December 2011 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Divertisment, Oameni, Romania


Erau o multime de oameni catarati pe garduri, in copaci, pe toalete publice, pe banci. Omul nostru, probabil nu a reusit sa vada anul trecut parada si acum a venit pregatit 🙂

Parada 1 decembrie 2011 (foto si video)

1 December 2011 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Divertisment, Foto, Romania


La multi ani Romania!

Am reusit dupa ani multi in care am tot zis ca merg sa vad parada sa o vedem. Am mers ca lenesii abia pe la 11 acolo si cum era de asteptat, si datorita si vremii foarte bune as putea spune, era o aglomeratie destul de mare. Am gasit cu greu un locusor mai liber si ne-am inghesuit si am reusit sa pozam si sa filmam ceva. Mai jos pozele (nu trece automat la urmaroare pagina si sunt vreo 4) si apare si video dupa ce reusesc sa il scot de pe camera.