| Subcribe via RSS .

Mă-ta are cratimă. Lecție de limba romană

31 August 2012 | Scris de: ionut_d | Comenteaza primul
Postat in Critica in eter, Cu morala, Oh, Romania..., Prostia omeneasca

Până acum cațiva ani mi se părea o masacrare a limbii romane faptul că verbul a fi era batjocurit prin expresii cum ar fi “e mulți“. Atunci însă subestimam puterea prostiei și a analfebetismului. Între timp țiganii și manelele lor au mai făcut victimă și adverbul mai. Se numește adverb pentru că precede un verb, Dăăă!! Adică niciodată nu vei zice: Xulescu nu mai se duce. NICIODATĂ! Corect este nu se mai duce.

Viitorul țării noastre, adică progeniturile cu freze ciudate, cu silicoane și cu vembeul de la tăticu’ și mămica, de i-am vazut cum rânjeau pe la știri ca măgarul la morcovi dupa ce ieșeau satisfăcuți că nu au facut nimic la bac, au mai făcut niște victime. Astfel, săracul doar a fost concediat din expresiile unde făcea delimitări și restricții și înlocuit cu decât, care săracul face comparații de inegalitate. Și cum să nu se împământenească când toată prostimea sus amintită îl are idol pe Mircea Badea, mare profanator de limbă romană și nu doar atât, mare utilizator al dăcâtului. Astfel, “Gigel are doar 2 mere” și niciodată, dar NICIODATĂ “Gigel are decât 2 mere.

Știu că este foamete mare, dar să mănânci și literele nu cred că iți va rezolva problema. Avem de la analfabeți acum pluralul șuntit, furat. Să sperăm că nu vor face copi, care să ducă prostia mai departe. Da, am greșit intenționat. Cum mama zmeilor nu aud ei cei 2 de i clari ca prostia de care dau dovadă?! Astfel, vom spera că ei nu vor face copii iar copiii copiilor lor să fie și ei la fel.

Am mIRC-uit și eu la vremea mea, am prescurtat și eu, eram și eu limitat în SMS-uri de cele 160 de caractere dar pe vremea aceea nu se scria “dk” sau “dak” în loc de “dacă”, “siktir” în loc de “sictir”, “bn” în loc de “bine” și asa mai departe.

Prostia și analfebetismul nu au scuză, chiar nu au!

Am vrut initțal să pun doar clipul de mai jos, apoi mi-am zis să scriu și vreo două vorbe și am ajuns să schimb titlul și a iesit și o barbologie. Sunt conștient că este un text inutil pentru că analfabeții nu ajung și pe subiecte utile sau interesante. Cancan, click si libertatea, aceste cangrene supuroase ale romanilor sunt mult mai interesante. Mai importante sunt țâțele nu știu cărei pițipoance sau de câte ori s-a pișat nu știu care cocalar. La urma urmei Baiazid a făcut mișto de Mircea cel Bătran, Lucian Blaga este sărbatorit pe bancnota de 200 lei, unde din cele mai mari si altele pe gândul.info. Acesta este nivelul către care tindem și care se marește exponențial.

Și am scris și cu caractere românești.

Săracul Pruteanu se răsuceste în mormânt…

Vizionare plăcută cu luare aminte… Contine cuvinte licentioase, dar unoeri ai nevoie de ele pentru a face mesajul inteles mai bine

http://www.youtube.com/watch?v=e0iJViTY53c

Si un update

Comments

comments

Lasa un comentariu