| Subcribe via RSS .

Orange s-a nesimtit

9 December 2013 | Scris de: ionut_d | 2 comentarii. Scrie si tu
Postat in Critica in eter

Sunt pe Orange. Mereu am fost pe Orange. Am si un Vodafone pe care il tin mai mult inchis acasa. Am avut mai mereu 2 telefoane, al doilea fiind de regula Vodafone. Pentru o perioada l-am inlocuit cu Cosmote. Imi place Orange pentru ca are semnal unde Vodafone nu are, pentru ca are pe cartela optiuni bune, pentru ca netul merge mai bine. Si daca vrea sa ma contrazica cineva, ii pot aduce oameni care pot confirma ca au stat pe conexiunea mea share-uita intr-un concediu cand Vodafone-ul mai mult statea si Orangeul mai si mergea bine de tot pentru 4 telefoane simultan. Daca mai adaug ca familia, colegii si mai multi amici sunt pe Orange cred ca am explicat tot.

Sunt client Orange de 13-14 ani avand si 5 abonamente pe numele meu la un moment dat. Nu vreau sa imi schimb telefonul, dar imi spun zilele trecute sa intru sa vad si eu ce as putea lua daca imi prelungesc abonamentul. Ma opresc evident la un Samsung Galaxy S4 care cica poate porni ca pret de pe la 50E. Deja ma tenta sa imi schimb telefonul. Intru pe contul de client, aleg telefonul, prelungire contract pe 12 luni pentru ca pe 24 de luni ar fi fost diferenta prea mica si nu merita sa te legi la cap cu 2 ani, iar pretul este… aproximativ 2200lei. Pretul unul S4 “la liber” la orice alta magazin este… aproximativ 2200 lei.

Abonamentul isi face treaba la mama mea si as trece pe cartela, dar prefer sa stiu ca poate suna oricand, ca abonamentul se plateste singur din chestia aia automata de la ING in loc sa mai am si grija incarcarii cartelei. Este totusi absurd sa oferi unui client vechi NIMIC drept avantaj. Adica daca tot ma legi la cap si la picioare pe o perioada de 1-2 ani, ar fi fost frumos sa vad ca am si un avantaj. Altfel, se numeste clar nesimtire si prosteala pe fata….

Comments

comments

2 Responses to “Orange s-a nesimtit”

  1. Andy comenta:

    La fel e si la Vodafone. De fiecare data cand ma suna sa-mi faca o oferta de “fidelizare”, desi sunt in retea de 14 ani, oferta e exact cea de pe site. Nimic mai special pentru un client fidel.


  2. Andrei comenta:
    1

    Va salut,

    Am fost pe orange vreo 15 ani si am renuntat… acum sunt client vodafone cu numar de orange 🙂 si va garantez ca se poate negoica cu ambele tabere. La vodafone am renegociat contrcatul semnat dupa 6 saptamani si am obtinut cu aproximatie 30% in plus la aceiasi bani ce e drept fara sa achizitionez telefon. Deci se poate negocia dar trebuie sa ai cu cine (sa nimeresti consultatul potrivit) si sa sti cum sa o faci.


Lasa un comentariu